Celjenje celičnih zapisov s Tatjano Frumen

0
Cena
od808€
Cena
od808€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

372
6 dni
Datumi: 22.08.2021

Na tej poti, imenovani “Celjenje celičnih zapisov” nas bo spremljala dolgoletna energoterapevtka (s pridobljenim certifikatom neodvisnega inštituta BION), Reiki mojstrica in učiteljica, predavateljica, moderatorka delavnic Postavitve družine, avtorica knjige »Reiki energija ljubezni« oziroma kot sama zase pravi – vseživljenjska  učenka – Tatjana Frumen.

Kaj bomo počeli?

Vsi imamo v celičnih zapisih programe, po katerih delujemo brez, da bi o njih razmišljali ali se jih sploh zavedali. Ti programi pa nam velikokrat niso v podporo, temveč nas celo ovirajo.

Da vemo kaj sploh spremeniti, je potrebno najprej ugotoviti kaj je tisto kar nas omejuje.

Se strinjate?

Kaj bomo pridobili?

Na delavnicah “Celjenje celičnih zapisov” bomo spoznali sebe, svojo dušo, kateri so programi v našem celičnem zapisu, ki nas določajo, kateri nas podpirajo in kateri omejujejo.

Soočili se bomo z ozadjem omejujočih vzorcev in se jih osvobodili. Nekaj s pomočjo inteligence tvojega telesa, nekaj z delavnico postavitve družine.

Odkrito se bomo soočili s sramom, strahom in ponosom, ki največkrat ovirajo naš napredek.

Skupaj bomo ustvarili nov zapis na celični ravni, ki nas bo popeljal v novo realnost.

Učili se bomo ljubezni do sebe, ki nas bo podpirala tudi po delavnici.

Več o celičnih zapisih si lako preberete tukaj.

Program

1. dan: Hruška planota - Črniče - Most na Soči - Tolminska korita - Bovec

Ob 08:00 uri zjutraj se bomo zbrali na Hruški planoti v gostišču Stara pošta, nato pa vožnjo nadaljevali ob obronkih Trnovskega gozda do kraja Črniče, kjer bomo v Deželi labirintov in njihovem energetskem prostoru pričeli naše duhovno popotovanje (skupinska meditacija). Nadaljevali bomo v smeri Nove Gorice in mimo Solkanskega mostu do Mosta na Soči, kjer se bomo s turistično ladjo zapeljali po turkiznem jezeru in uživali ob naravnih lepotah ter ob kosilu, ki nam ga bo pripravil ladijski kuhar. Po tej mali avanturi se bomo odpravili v Tolminska Korita, ki so ena najveličastnejših naravnih znamenitostih na Tolminskem in predstavljajo najlepši vstop v Triglavski narodni park. Med sprehodom bomo občudovali sotočje Tolminke in Zadlaščice, Medvedovo glavo, Hudičev most, Dantejevo jamo in številna korita. Po povratku iz korit bomo nadaljevali vožnjo čez Kobarid do Bovca, kjer se bomo namestili v hotelu Alp 3*. Sledi prost večer za sprehod po Bovcu in za večerjo v hotelu, potem pa še kratka delavnica s Tatjano (povezovanje in izražanje namena).  Nočitev.

2. dan: Bovec - Log pod Mangartom - Mangart - Bovec

Dan bomo pričeli z meditacijo in po zajtrku nadaljevali z delavnico ter spoznavali razliko med delovanjem iz srca in uma. Po delavnici krajši premor, da se lahko uredimo za odhod v naravo ali v primeru lakote, za hiter obrok prehrane (v lastni organizaciji), nato pa nas čaka  slikovita vožnja čez alpsko vasico Log pod Mangartom, po mestoma ozki in serpentinasti cesti na Mangartsko sedlo (cca 2500 m.n.v.)., kjer bomo pustili avtomobile na parkirišču in se odpravili po cvetočih gorskih travnikih in občudovali prave planike – simbol gora, planinskega rastlinstva in simbol čistosti. Na samotnih kotičkih bomo skušali najti stik s svojo dušo in notranjim otrokom ter se povezali z naravo. Proti večeru se bomo vrnili v dolino in se zapeljali do ekološke kmetije, kjer nam bodo postregli zgodnjo večerjo iz ekološko pridelane hrane. Posedeli bomo na klopci ali na travi ob hiši in občudovali okoliške vršace. Na poti v Bovec se bomo ustavili še pri Malih in Velikih koritih Soče. Po prihodu v hotel in krajši osvežitvi nas čaka nadaljevanje delavnice. Nočitev.

3. dan:Bovec - Kanin - Bovec

Celostno prebujanje bomo pričeli z jutranjo meditacijo in  zajtrkom ter nadaljevali z delavnico spoznavanja sebe. Po delavnici prosto za kosilo v lastni organizaciji, nato pa se bomo z najdaljšo gondolo v Sloveniji, odpravili na Kanin, ki je tudi najvišje smučišče v Sloveniji (2500 m.n.v.). Skupaj ali posamično bomo raziskovali skrivnostni gorski svet, občudovali slovenske in italijanske vršace ter »zajuckali«, da bo donelo daleč naokoli. Dovolj časa in kotičkov bo za vsakega, da se umakne in posveti sebi in svojim občutkom. Pred povratkom v dolino se bomo ustavili še na kaninski sončni plaži na kavici, nato pa nas čaka spust z gondolo v dolino. Večerja v hotelu, nato pa delavnica s Tatjano, na kateri se bomo naučili prevzemati odgovornost za svoje občutke in programe. Nočitev.

4. dan:Bovec po svoje

Tatjana nas bo pred zajtrkom popeljala skozi  meditacijo, po zajtrku pa bomo z delavnico Postavitve družine razreševali energijske ujetosti. Popoldan prosto za samostojno raziskovanje okolice do večerje, po kateri bomo z delavnico nadaljevali.  Nočitev.

5. dan:Bovec - piknik - Bovec

Tatjana nas bo z jutranjo meditacijo popeljala skozi strah, nato nas čakata zajtrk in nadaljevanje delavnice Postavitve družine. Po delavnici prosto do piknika (predvidoma ob 16.00 uri) ob reki Soči, na piknik prostoru, kjer bo dovolj prostora za kakšno družabno igro in druženje do poznih večernih urah. Nočitev.

6. dan:Bovec - dolina Trente - Vršič - Kranjska Gora

Lahkotno jutro bomo pričeli z zajtrkom, posedeli morda še na kavici, pospravili sobe in se dobili na zadnji delavnici s Tatjano, na kateri bomo podelili zaključne AHA momente in spoznanja. Slovo in povratek proti domu, po isti poti po kateri smo prispeli ali pa se bomo po želji skupaj odpravili čez Trento do izvira reke Soče (sprehod na sam izvir ali le postanek) in nato čez Vršič do Jezera Jasna pri Kranjski gori, od koder bomo individualno nadaljevali pot proti domu.

Cena:

808 EUR – EUR turistični bon

Cena vključuje:

 • 5 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih standard sobah,
 • 1 x kosilo na ladjici, 1 x kosilo na ekološki kmetiji, 1 x piknik,
 • 3 x večerja v hotelu,
 • obisk labirintov,
 • vstopnino v Tolminska korita,
 • vožnjo z ladjico,
 • vožnjo z gondolo na Kanin,
 • 25 ur delavnic pod strokovnim vodstvom Tatjane Frumen,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • vodjo poti in organizacijo.

Doplačila:

 • enoposteljna soba na osebo na dan: 20 EUR,
 • superior soba na osebo na dan: 10 EUR,
 • turistična taksa na osebo na dan: 2 EUR,
 • cestnina na Mangart: cca 5 EUR,
 • zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen): 4,10 % od vrednosti aranžmaja.

 

Opombe:

Rok in način prijave

Prijave sprejema pooblaščena turistična agencija – organizator na email: erika@celostna-potovanja.si do 20.05.2021. Za vse informacije se obračajte le na Eriko (041 726 449), da Tatjani damo možnost, da se v miru pripravi na izvedbo delavnic. Ob prijavi bo potrebno vplačilo 20% akontacije, preostanek po obrokih do 08.08.2021. V primeru, da bi morali zaradi ukrepov počitnice odpovedati, vam bomo denar vrnili v roku 14 dni po odpovedi.

Unovčitev turističnih bonov

Ob informativni prijavi navedite unovčitev bonov. V kolikor boste ob prijavi navedli višino koriščenja turističnih bonov, vam bomo za ta znesek poslali znižan znesek računa. V kolikor vaši boni ob unovčitvi, ki jo boste sami opravili ob prihodu v hotel ne bodo veljavni, boste morali razliko poravnati v hotelu.

Minimalno število udeležencev

Minimalno število udeležencev za izvedbo programa kot je naveden je 12 oseb.

Prevoz na destinacijo

V primeru, da imate težave s prevozom in nazaj domov nas pokličite in bomo skušali skupaj najti rešitev za vas.

Prevozi na destinaciji v okviru fakultativnih izletov

Se organizirajo z lastnimi prevoznimi sredstvi, s katerimi boste prispeli v Bovec in na lastne stroške.

Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb

V času naših počitnic in izvajanja delavnic bomo upoštevali takratne trenutno veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb in se potrudili, da bodo ukrepi v skladu s priporočili in vašim dobrim počutjem. Potrudili se bomo, da se boste počutili sproščeno in brez omejitev.

Udeležba na delavnicah

Udeležba na delavnicah ni obvezna, je prostovoljna. Prosimo vas, da upoštevate navodila izvajalke delavnic in spoštujete ostale udeležence, skupaj z njihovimi težavami in posebnostmi.

Kje bomo nameščeni?

V hotelu Alp 3*, v prenovljenih sobah. Hotel se nahaja v samem središču Bovca, v neposredni bližini številnih restavracij in drugih lokalov s prehrano. Predstavlja odlično izhodišče za izlete po bližnji okolici. 

Fotografije iz lanskoletnega potepanja v dolini Soče

V blogu.

Slike