041 726 449 turizem@az-sp.si

Hrvaška, Primošten – Počitnice za Dušo in Telo z Minko Gantar

0
Cena
od599€
Cena
od599€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

557
7x POL
Datumi: 27.06.2021
Hrvaška

Napolnite si dušo in telo s pozitivno energijo in z morskim zrakom!

Zadnje čase smo precej omejeni s počitnicami in turističnim pohajkovanjem, zato je zadnji čas, da si vzamemo nekaj časa zase ter si napolnimo dušo in telo, s pozitivno energijo in morskim zrakom! Pridružite se nam v Primoštenu, v biseru srednje Dalmacije.

Komu je delavnica namenjena:

 • ljudem, ki imajo hiter tempo – polnjenje baterij,
 • ljudem, ki že dolgo nosijo v svojem srcu žalost in težo – čas je, da se sčisti srčna čakra,
 • vsem, ki si želijo oseben nasvet – tam bomo cel teden in časa za klepet bo dovolj (včasih se v življenju pojavijo težave preko katerih ne moremo sami in potrebujmo nasvet nekoga, ki je mogoče to pot že prehodil pred vami),
 • vsem, ki si želijo naučiti kako sebe postaviti na prvo mesto – morda je to že prvi korak,
 • vsem, ki si želijo malo drugačne počitnice – počitnice na katerih pridobiš nova znanja in novo energijo, se naučiš o hranilnih snoveh in kjer preveriš svoja podzavestna prepričanja ter imaš čas, da kakšno stvar v miru raziščeš, premisliš…

Kdo bo izvajal delavnico?

Minka Gantar

Mislim, da me že poznate, saj mnogim delim nasvete preko elektronske pošte in preko knjig »Ko imajo hormoni žur« in »Ko ima življenje žur«. Čim več kar sem zajela v obeh knjigah bomo skušali izvesti v praksi. Jutra bomo pričenja z ritualom »Vrelec mladosti« in se zahvalili svetlim silam. Prav tako vam bom pomagala, da skupaj najdemo vzrok, zakaj se vam je življenje »zataknilo«. Skozi moje nasvete bomo v prakso prenesli prehranjevanje po sistemu glikemičnega indeksa. Vse ostalo kar bom dodala, pa naj postane kot češnja na smetani…

Program

Sončni vzhod: kdor bo želel, se nam bo pridružil v zgodnjih urah in skupaj bomo opazovali prebujanje dneva.

7:30 – jutranji ritual – meditacija »Zdravilna molitev dekodiranja«, Tibetanske vaje pomlajevanja, misli »Prehod v Novo Dobo«

08:00 – 14:00 zajtrk in prosto za kopanje, sprehode, raziskovanje okolice, kosilo v lastni režiji

14:00 – 16:00 delavnica

16:00 – 19:00 naprej prosto to do večerje za kopanje, raziskovanje okolice

19:00 – večerja

V celem tednu bo dodaten čas namenjen tudi osebnemu svetovanju glede hrane, jedilnikov  in  “zataknjenih” odnosov.

Cena:

599 EUR

Cena vključuje:

 • 7 x polpenzion v dvoposteljni sobi,
 • jutranji ritual,
 • delavnice in osebna svetovanja,
 • fakultativni izlet na Jurlinove dvore (ogled, aperitiv, degustacija pršuta, sira, oliv, kruh, 0,2 l vina)
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • organizacijo in izvedbo počitnic.

Doplačila:

 • izlet v NP Krka (Slapovi reke Krke): cca 70 EUR,
 • soba 1/1 comfort: 165 EUR,
 • doplačilo za nadstandardno sobo: na vprašanje
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino (Coris): odvisno od višine kritja.

Opombe:

Kje bomo nameščeni?

Hotel Zora 3*

Za vas smo izbrali Comfort sobe 3*

V sobi se nahaja kad ali tuš, telefon, SAT TV, balkon ali terasa, klima, stropni ventilator, fen, brezplačen Wi-Fi.  Na recepciji je mogoče najeti sef ali hladilnik. 

Šport in zabava

Zaradi lege hotela ob borovem gozdičku so možne številne možnosti za športne aktivnosti in rekreacijo. Gosti hotela lahko koristijo: 3 teniška igrišča, igrišče za košarko in nogomet, obojko na pesku, mini golf, najem koles in pedolinov, vodni park, potapljaški center, bazen s pomično kupolo.

Wellnes

Bazen s pomično kupolo narejeno iz kvarčnega stekla omogoča zdravo porjavitev kože. Ogreta morska voda ( (26ºC) in posebni efekti masaž v whirpoolu, z edinstvenim pogledom na odprto morje in Primošten, omogočajo gostu nepozabno doživetje in pravo oazo za sproščanje. Za doplačilo so na voljo tudi masažni in kozmetični tretmaji.

Izleti

Jurlinovi dvori – ohranjen izvorni ambient, hišice iz kamna, nedotaknjega narava in naporno delo tukajšnjih ljudi, omogoča uvid v Dalmatinsko življenje kot je bilo pred sto leti. Občutili bomo močno in neprekinjeno povezanost človeka in narave.  Izlet je že v ceni.

Izlet v Nacionalni park Krka

NP Krka je eden izmed hrvaških narodnih parkov, ki je dobil ime po reki Krki. Nahaja se ob srednjem toku reke Krke v srednji Dalmaciji. Najbolj obiskan in najlepši slap je Skradinski buk, ki se s 46 metri višine razteza na 17 apnenčastih stopnicah. Izlet je mogoč z ladjo (brodom) iz Primoštena. Odhod ob 08:50 uri in povratek okoli 17:30 ure. Cena: cca 70 EUR. Cena vključuje: vožnjo z ladjico, kosilo (predjed, ribe ali meso, solata, kruh, vino in sok), ogled slapov, kaskad, sprehod ob poteh in mostovih. Plavanje je dovoljeno na označenih mestih. Priporočena oprema: kopalke, kapa, brisača, sončna očala, krema za sončenje in rezervna oblačila.

Primošten

je majhno mesto, ki je nastalo na otoku v neposredni bližini obale, ki je bil kasneje povezan s celino, najprej z lesenim mostom in nato z nasipom. Prepoznamo ga po avtohtonih kamnitih hiškah, cerkvicah in ozkih ulic z mediteranskim stilom. Primošten je poznan po vzgoji olivnega olja in vinu. Primoštenski vinogradi s sorto Babić rastejo na »škrtoj« zemlji, v kamnu (primoštenske čipke). Blagodejna klima s 2600 sončnih ur in s povprečno zimsko temperaturo okoli 7°C in poleti nad 25°C.

Zanimivosti Primoštena

Vinogradi Bucavac se borijo za uvrstitev na Unescovo kulturno dediščino in v kolikor jim to uspe, bodo kot drugi zaščiteni vinogradi na svetu.

 Babić

Vrhunsko vino Babić je proizvedeno iz isto imenovane sorte grozdja.

Cerkev sv. Jurija

Se nahaja v srcu starega dela Primoštena. V njej se nahaja ikona Blažene Marije Device s srebrnim okvirjem in s sliko sv. Marije s sv. Lukom in Jurijem, delo mojstra Cusija iz 18. stoletja.  

Šetnica

Sprehajališče se nahaja ob obali in skozi sprehod lahko uživate ob pogledu naravnih lepot.

 

 

Slike