041 726 449 turizem@az-sp.si

Kaj hoče življenje od mene v tem trenutku?

0
Cena
od292€
Cena
od292€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

829
3 dni
Datumi: 07.05.2021
Slovenija

Vsak trenutek, ki ga namenjamo samospoznavanju in osebnemu razvoju, je neizmerno dragocen. Naše življenje je sestavljeno iz trenutkov, ki skupaj tvorijo življenje s številnimi možnostmi in priložnostmi. Ena izmed teh možnosti je tudi ta, da izberete celostni vikend v objemu pohorskih gozdov in se nam pridružite. Želimo, da z njim obogatite vse trenutke, ki so še pred vami. Dajte si možnost resničnega prejemanja in dopuščanja neomejenih izbir in možnosti. Naj življenje prihaja k vam lahkotno, radostno in veličastno!

Program

1. dan:prihod, delavnica Biopolje, meditacija, šamanski boben

Prihod v hotel 3* po 14 uri, namestitev in prosto do 17. ure, ko si bomo segli v roke in se objeli. Po dolgem času, ko se nismo videli, ali pa le zato, da se spoznamo in začutimo. Ker bo že dolg dan za nami, se bomo skupaj odpravili na pozno kosilo/zgodnjo večerjo, po kateri bomo pričeli proces, ki ga bomo zaključili ne v nedeljo, ampak tako, da bomo spoznanja vikenda odnesli s seboj v življenje in jih tam čim bolj živeli.

Skozi izkustveno delavnico Biopolje in meditacijo Povezanost bomo zaznavali lastno biopolje in ugotovili, kateri elementi  našega biopolja v tem trenutku vplivajo na nas in kako. Začutili bomo, kaj nas podpira in kje imamo izzive.

Večer bomo zaključili v objemu narave in ob zvokih šamanskega bobna. Nočitev.

2. dan: tibetanske vaje, meditacija Korenine (povezava s predniki), delavnice malih postavitev družine, delavnica Odklepanja

Jutro bomo pričeli s tibetanskimi vajami, po katerih se bomo odpravili na zajtrk, po njem pa nas čaka uvod v delovni dan. Pričeli bomo z vodeno meditacijo Korenine – povezava s predniki, sledi predavanje, v katerem bomo dobili odgovore na vprašanja: Kakšen je vpliv družinskega sistema in prednikov na naše življenje? Kateri so naravni zakoni življenja? Zakaj jih kršimo? Kako se lahko ponovno uskladimo z njimi? Sledijo izkustvene delavnice malih postavitev družine, v katerih so aktivni vsi udeleženci.

Kosilo in prosto do popoldanske delavnice Odklepanja, na kateri bomo spoznali, kako lahko življenje znova postane vredno užitka in da smo do sebe lahko dejansko prijazni, če začnemo delovati iz dopuščanja in osvobajanja z zavedanjem, da je vse kar čutimo, mislimo in verjamemo, le en zanimiv pogled. Po krajši predstavitvi tega orodja se bomo drug na drugem (delo v parih) učili prejemanja in si dali možnost, da odklenemo tisto, česar se oklepamo.

Večerja in sproščen, lahkoten in radosten zaključek dneva.

3. dan:tibetanske vaje, delavnica Kaj življenje hoče od mene v tem trenutku, transformativen proces Manifestacija najboljše možne realnosti, delavnica Objemanje dreves

Jutro bomo ponovno pričeli s tibetanskimi vajami, da utrdimo rutino, ki jo bomo vnesli v naše domače jutranje rituale. Po zajtrku bomo raziskovali  kaj je tisto, kar življenje hoče od nas v tem trenutku­­ in skozi transformativni voden proces manifestirali najboljšo možno realnost. Odjava iz sob in kosilo, nato pa se bomo odpravili v naravo, kjer se bomo skozi delavnico Objemanje dreves skoraj tri ure družili z drevesi in spoznavali njihovo biopolje, energijo ter njihov vpliv na nas.

Zaključek našega vikenda s spoznanji in usmeritvami za prihodnost.

Objem in slovo v upanju, da se kmalu spet srečamo!

Cena:

 • 292 EUR

Cena vključuje:

 • 2 x nočitev z zajtrkom,
 • 2 x večerjo in 2 x kosilo,
 • delavnice po programu (brez delavnice objemanja dreves),
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • organizacijo vikenda.

Doplačila:

 • enoposteljna soba na dan: 8 EUR,
 • turistična taksa na dan: 1,50 EUR,
 • delavnica Objemanje dreves (cca 3 ure): 5 EUR,
 • zavarovanje odpovedi v primeru bolezni: 4,10 % od vrednosti aranžmaja.

Opombe:

 • do 20.04. sprejemamo informativne prijave brez vplačila akontacije. Vplačilo akontacije sprejemamo po 30.04., dokončno plačilo dan pred prihodom oz. na sami lokaciji. V kolikor bo mogoče, boste lahko unovčili turistične bone. V primeru, da bi nam ukrepi onemogočili izvedbo delavnice, jo bomo organizirali takoj, ko bo mogoče oz. vam bomo v roku 14 dni vrnili vplačan znesek.
 • minimalno število udeležencev: 12.
 • v skladu z veljavnimi ukrepi varovanja zdravja vam bomo nekaj dni pred prihodom poslali navodila, ki bodo v skladu s priporočili in vašim dobrim počutjem. Potrudili se bomo, da se boste počutili čim bolj sproščeno.