Klic življenja

0
Cena
od436€
Cena
od436€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

197
4 dni
Datumi: 08.07.2021
Slovenija

Naše življenje je sestavljeno iz trenutkov, številnih možnosti in priložnosti. Ena izmed teh je, da izberete celostni vikend ob Kolpi. Privoščite si kombinacijo sproščenega poletnega oddiha in duhovnega potovanja po polju vaših virov in potencialov. Naj življenje prihaja k vam lahkotno, radostno in veličastno!

Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem, ki želite

–  bolje spoznati sami sebe,

– prepoznati svoje ovire in jih spustiti,

– se povezati s svojimi viri,

– aktivirati svoje potenciale in

– stopiti naproti temu, k čemur vas prav sedaj kliče življenje.

Izvajalki programa:

 Duška Vake

Zase pravi, da je ambasadorka oblikovanja življenja, povezanega z nalogami duše in usklajenega z družinskim sistemom.  (https://duskavake.si)

Po osnovni izobrazbi je profesorica slovenščine, učiteljica z 20-letnimi izkušnjami dela v razredu.

Zadnjih 8 let dela kot osebna svetovalka z znanjem karmične diagnostike, Theta Heallinga, regresoterapije, progresije in šamanskih tehnik.  Je tudi reiki mojstrica in učiteljica po sistemu Usui reiki ter Moderatorka družinskih in sistemskih postavitev po metodi Berta Hellingerja

Erika Kerneža

Je organizatorka potovanj in srečanj ter ambasadorka širjenja zavedanja nujnosti detoksikacije duše in telesa. Je certificirana reiki mojstrica in facilitatorka  Acces Barsov (več na www.celostna-podpora.si).

Po osnovni izobrazbi diplomirana ekonomistka, na samostojni poti podjetništva že od leta 1993.

Program

Program bo potekal od četrtka popoldan, ko se bomo ob 17. uri zbrali, se spoznali in pričeli proces, ki ga bomo deloma zaključili v nedeljo v zgodnjih popoldanskih urah, nadaljevali pa doma, ga vpletli v vsakodnevno življenje in na ga živeli v prihodnje. 

Jutra bomo pričenjali s tibetanskimi vajami in meditacijami ter po zajtrku nadaljevali z izkustvenimi delavnicami.

Zaznavali bomo lastno biopolje in ugotavljali, kateri elementi našega biopolja vplivajo na nas in kako. Začutili bomo, kaj nas podpira in kje imamo izzive.

Skozi predavanje, navezano na meditacijo Korenine –  povezava s predniki –  bomo dobili odgovore na vprašanja: Kakšen je vpliv družinskega sistema in prednikov na naše življenje? Kateri so naravni zakoni življenja? Kako podpirajo življenje? Zakaj jih kršimo? Kako se lahko ponovno uskladimo z njimi?

Sledile bodo izkustvene delavnice, v katerih bomo aktivni vsi udeleženci.  

Ena izmed delavnic bo tudi delavnica Odklepanja, kjer se bomo naučili kako z aktiviranjem točk na glavi, spustiti svoja omejujoča se prepričanja. Delavnica nas bo na fizični ravni podprla, da bomo izpustili to kar je zastarelo, kar je čas, da se poslovi in odpre novim, svežim energijam.

V prostem času se bomo med drugim odpravili na raziskovanje čutnih kotičkov  ob reki Kolpi, se učili zaupanja na veliki gugalnici ali v adrenalinskem parku ter si privoščili dozo adrenalina na raftingu.

Če si bomo želeli biti le v miru in stiku sami s seboj, se bomo spočili na pokošeni travi ob Kolpi in se prepustili božajočim se sončnim žarkom ali hladu sence bližnjega gozda.

Lahko pa zaplavamo v hotelskem bazenu ali se razvajamo v welnesu.

Po večerji se bomo znova povezali, prisluhnili  zvokom šamanskega bobna ter reke Kolpe.

Skozi celoten vikend bomo v procesu raziskovanja k čemu nas v tem trenutku kliče življenje in skozi transformativni voden proces bomo manifestirali svojo  najboljšo možno realnost.  

Cena:

  • 436 EUR  (minus 120 EUR turistični bon)

Cena vključuje:

  • 3 x polni penzion v dvoposteljni sobi,
  • delavnice po programu,
  • osnovno nezgodno zavarovanje,
  • organizacijo.

 

Doplačila:

  • enoposteljna soba na dan: 12 EUR,
  • turistična taksa na dan: cca 2 EUR,
  • rafting: 25 EUR,
  • zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen): 4,10 % od vrednosti potovanja.

Opombe:

Rok in način prijave

Prijave sprejema pooblaščena turistična agencija – organizator na email: erika@celostna-potovanja.si do  zapolnitve mest oz. do 04.06.2021. Za vse informacije se obračajte le na Eriko (041 726 449), da Duški damo možnost, da se v miru pripravi na izvedbo delavnic. Ob prijavi bo potrebno vplačilo 30 % akontacije, preostanek po do 30.06.2021. V primeru, da bi morali zaradi ukrepov počitnice odpovedati, vam bomo denar vrnili v roku 14 dni po odpovedi.

Unovčitev turističnih bonov

Ob informativni prijavi navedite unovčitev bonov. V kolikor boste ob prijavi navedli višino koriščenja turističnih bonov, vam bomo za ta znesek poslali znižan znesek računa. V kolikor vaši boni ob unovčitvi, ki jo boste sami opravili ob prihodu v hotel ne bodo veljavni, boste morali razliko poravnati v hotelu.

Minimalno število udeležencev

Minimalno število udeležencev za izvedbo programa kot je naveden je 16 oseb.

Prevoz na destinacijo

V primeru, da imate težave s prevozom in nazaj domov nas pokličite in bomo skušali skupaj najti rešitev za vas.

Prevozi na destinaciji v okviru fakultativnih izletov

Se organizirajo z lastnimi prevoznimi sredstvi, s katerimi boste prispeli v Osilnico in na lastne stroške.

Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb

V času naših počitnic in izvajanja delavnic bomo upoštevali takratne trenutno veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb in se potrudili, da bodo ukrepi v skladu s priporočili in vašim dobrim počutjem. Potrudili se bomo, da se boste počutili sproščeno in brez omejitev ter organizirati testiranje s slino.

Udeležba na delavnicah

Udeležba na delavnicah ni obvezna, je prostovoljna. Prosimo vas, da upoštevate navodila izvajalke delavnic in spoštujete ostale udeležence, skupaj z njihovimi težavami in posebnostmi.

Kje bomo nameščeni?

Hotel in športni center Kovač se nahaja pri vasi Sela pri Osilnici. Leži v zgornjem delu Kolpske Doline. Domačini ji pravimo tudi dežela Petra Klepca.

Hotel in okolica je primerna za tiste goste, ki iščejo pobeg od ponorelega sveta, mir, sprostitev, prijazne ljudi, gibanje ter neokrnjeno in čisto naravo.

Hotelske sobe so velike 22 m2, imajo TV sprejemnik (LG flat screen), mini hladilnik, kopalnico s tuš kabino, WC-jem ter sušilec za lase.

Sobe se nahajajo v I. in II. nadstropju, dvigala ni. Hotel razpolaga z družabnim prostorom kjer je gostom na voljo brezplačno koriščenje ročnega nogometa, ping ponga in družabnih iger!

Za hotelom se nahaja otroško igrišče s toboganom, igrali, veliko vrt, eno teniško igrišče, igrišče za nogomet, odbojko na travi, ter adrenalinski park in lokostrelski poligon. Reka Čabranka teče (300m), reka Kolpa pa je oddaljena kakšen kilometer stran.

V okviru bivanja lahko koristite savne: bio-zeliščna, finska, infrardeča, parna kopel, prav tako pa tudi hotelski bazen.