Premagovanje sebe in svojih notranjih omejitev v dolini Soče, z Mojchi – Mojco Debelak

0
Cena
od678€
Cena
od678€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

1076
6 dni
Datumi: 25.06.2021

Človek, zmoreš! Onkraj sebe, onkraj blokad.

Zmoreš do ljubezni, do poguma, do svojih sanj.

 Skozi najtežje preizkušnje se največ naučimo, se okrepimo. Prerodimo. Vsakogar izmed nas je (tudi) strah. Česarkoli. Dobra stran je, da se v polju nezavednega strahove da preseči, jih prerasti. Pogosto se zgodi celo, da strah preoblikujemo v avanturo, saj spremenimo odnos do njega. Če gremo v pravo smer, v smer srca, je vesolje vedno na naši strani, odgovornost in neustrašnost pa sta najlepši darili, ki si ju lahko podarimo. Našli ju boste nikjer drugje kot v svojem bitju, v novih sinaptičnih povezavah, ki jih boste zgradili skozi podzavest in nove izkušnje. To je fenomen epigenetike, nesluteni uspeh sodobnih nevropsiholoških reprogramiranj.

Pripravili smo program, kjer si lahko odpočijete, se naužijete lepot narave, povežete na novi ravni, sočasno pa se podate v svet magnetizma lepega, pogumnega v sebi.

Prepuščali se boste lahko avtogenim treningom za preseganju blokad, spoznavali svoj um, ki vas ovira pri živeti sebe polno in drzno.

S celostno intuitivno terapevtko karmične diagnostike Mojco Debelak boste spoznavali nevroplastično reprogramiranje za podzavestne vzorce, meditacije v alfa stanju, zdravljenje z reikijem, zvočne terapije in t.i. shakti dance, ki odstranjuje blokade na fizični ravni in nas naravna na vibracijo duše in poslanstva. Spoznali boste somatiko, ki vpliva na sproščanje tkiv v telesu. Samo sproščeno telo lahko leti in le sproščen človek lahko udejanja svoje sanje, želje, srčna hotenja.

Program

1. dan: Hruška planota - Črniče - Most na Soči - Tolminska korita - Kobarid - Bovec

Ob 7. uri zjutraj se bomo zbrali v Ljubljani na dogovorjenem mestu, kjer se bomo posedli po avtomobilih in odpravili na pot pričakovanj in premagovanj. Pot nas bo preko Hruške planote in ob obronkih Trnovskega gozda vodila do kraja Črniče, kjer se nahaja Dežela labirintov. Na poti se bomo ustavili še pri utrdbi (kastel), kjer bo postanek za kavico in ogled zanimive razstave razglednic. V Deželi labirintov bomo pričeli naše duhovno popotovanje, saj se bomo učili kako umiriti um in prisluhniti našemu telesu ter si zastavili vprašanje na katero bomo želeli dobiti odgovor tekom našega celostnega potovanja.

Po izhodu iz labirintov bomo nadaljevali v smeri Nove Gorice in mimo Solkanskega mostu do Mosta na Soči, ki leži na sotočju Idrijce in Soče. Tu je nastalo čudovito umetno jezero, ki je priljubljena točka za vse, ki radi uživajo v naravnih lepotah in sprehajalnih poteh. Po jezeru vozi turistična ladja Lucija, s katero se bomo zapeljali po tem čudovitem turkiznem jezeru in se naužili naravnih lepot, uživali pa bomo tudi ob malici, ki nam jo bo pripravil ladijski kuhar. Po vožnji z ladjico sledi prosti čas za sprehod po vasici, nato bomo nadaljevali v Tolminska Korita, ki so ena najveličastnejših naravnih znamenitostih na Tolminskem in predstavljajo najlepši vstop v Triglavski narodni park. Med sprehodom bomo občudovali sotočje Tolminke in Zadlaščice, Medvedovo glavo, Hudičev most, Dantejevo jamo in številna korita.

Po povratku nas čaka še krajša vožnja ob Soči do Kobarida, kjer si bomo ogledali Kostnico, nato imamo prosto za individualen ogled Mašerove hiše, kjer se nahaja Kobariški muzej ali le sprehod po Kobaridu ali za druženje ob kavici. Ob dogovorjeni uri bomo nadaljevali do Bovca, kjer se bomo namestili v hotelu Alp in pričeli naš celostni oddih in uživali storitve hotela do konca našega celostnega oddiha. Večerja v hotelu in prvi večerni sprehod po Bovcu. Nočitev.

2. dan: Bovec - Log pod Mangartom - Mangart - Trenta - Bovec

Po jutranji uvodni delavnici v nov dan in zajtrku se bomo odpravili v slikovito alpsko vasico –  Log pod Mangartom. Na poti bomo naredili postanek pri trdnjavi Kluže, ki se nahaja v najožjem delu doline reke Koritnice in se odpravili na krajši sprehod ob reki Koritnici. Ustavili se bom še v Logu pod Mangartom, kjer bo postanek za kavico, nato nas čaka vožnja po mestoma ozki in serpentinasti cesti čez nekaj tunelov na Mangartsko sedlo, kjer bomo avte zapustili na parkirišču (2050 m.n.v.) in se po nekaj minutah lahkotne hoje povzpeli na bližnji Travnik (2200 m.n.v.), kjer nas bo Mojca popeljala v svet soočanja in opuščanja blokad. Po povratku v dolino nas čaka kosilo in popoldne v ledeniški dolini v Triglavskem narodnem parku, v Trenti. Obiskali bomo Trentarski muzej in tako spoznali etnološko dediščino in izročila Trente, dovolj časa pa bo tudi za uživanje ob pogledih na okoliške vršace in prekrasno okolico. Povratek v hotel in prosto za uživanje v hotelskem wellnesu. Nočitev.

3. dan:Bovec - Kanin - reka Soča - Bovec

Celostno prebujanje bomo pričeli z jutranjo delavnico in zajtrkom, nato nas čaka najdaljša vožnja z gondolo v Sloveniji – na Kanin, ki je najvišje smučišče v Sloveniji (2500 m.n.v.).  Kar nekaj časa bomo preživeli na tej višini; na sprehodih in delavnici z Mojco. Pred povratkom v dolino pa se bomo odpočili še na kaninski sončni plaži. Krajša osvežitev v hotelu, nato nas čaka popoldne na smaragdni reki Soči. Podali se bomo na spust z gumenjakom (rafting) in tako doživeli eno izmed petih najlepših doživetij v Sloveniji. Premagovali bomo brzice in svoj strah, za nagrado pa nas na koncu čakata piknik in prijetno druženje v pozno popoldne. Povratek v hotel in prost večer. Nočitev.

4. dan:Bovec po svoje

Dan počitka in relaksacije bo po zajtrku vsak preživel po svoje, da zbistri misli in se poglobi vase. Morda individualen sprehod po okolici, meditacija reprogramiranja ob Soči ali na katerem od bližnjih vršacev, morda le koriščenje hotelskega wellnesa. Večerja v hotelu in nočitev.

5. dan:Bovec - kanjon Učje - dolina Lepene - Velika korita Soče - Bovec

Jutranje prebujanje bomo pričeli z veliki »dozo« odpravljanja strahu, saj se bomo po zajtrku  podali v slikovit in neokrnjen kanjon reke Učje, kjer se nahaja eden izmed najatraktivnejših in najbolj adrenalinskih parkov na svetu. Premagali bomo strah in blokade ter se spustili po desetih jeklenicah v dolžinah 250-600 m, skupne dolžine 4 kilometre in se okoli 2,5 ure predajali nepozabnih trenutkom (za doplačilo). Za nagrado po osebnem podvigu se bomo odpravili do Pristave Lepena, na kosilo, nato pa obiskali še Velika korita Soče, ki spadajo med najlepše znamenitosti Slovenije. Pozno popoldan povratek v hotel in prosto do večera, ko nas čaka zaključno druženje in dar Mojce, ki nam bo v naših srcih pustil še dodaten pečat našega nepozabnega druženja. Nočitev.

6. dan:Bovec - dolina Trente - Vršič - Kranjska Gora - Ljubljana

Lahkotno jutro bomo pričeli po svoje in po zajtrku zapustili hotel, saj nas čaka pot domov, ki nas bo preko Vršiča vodila do Kranjske Gore. Na poti se bomo ustavili v Alpskem botaničnem vrtu Julijana,  na  izviru reke Soče in pri spomeniku Juliusu Kugyu. Pri jezeru Jasna v Kranjski Gori bo naše zadnje skupno kosilo in povzetek doživetega ter slovo z obljubo, da se kmalu spet podamo na v nova raziskovanja sebe in nove destinacije.

Cena:

678 EUR – 180 EUR turistični bon

Cena vključuje:

 • 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu Alp 3* v Bovcu,
 • 2 x večerja, 3 x kosilo, 1 x piknik,
 • pijača ob obrokih,
 • obisk labirintov,
 • vožnjo z ladjico in malico,
 • vstopnino v Tolminska korita in v Trentarski muzej,
 • vstopnino v Alpski botanični vrt,
 • vožnjo z gondolo na Kanin,
 • rafting,
 • delavnice z Mojco,
 • darilce,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • vodjo poti in organizacijo.

Doplačila:

 • enoposteljna soba: 100 EUR,
 • muzej v Kobaridu: 6 EUR,
 • cestnina na Mangart: 5 EUR,
 • Zip Line: 57 EUR,
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 28 EUR.

Opombe:

 • minimalno število potnikov: 15,
 • prijave s popustom (gratis riziko odpovedi) do 20.04.2021,
 • ob prijavi je potrebno plačilo akontacije 100 EUR, ki jo bomo v primeru odpovedi zaradi situacije COVID, vrnili takoj oz. po želji prenesli na naslednji možni termin delavnic z Mojco.
Slike