041 726 449 turizem@az-sp.si

Septembrske počitnice z Minko Gantar

0
Cena
od560€
Cena
od560€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

1037
5 dni
Datumi: 17.09.2021
Slovenija

Napolnite si dušo in telo s pozitivno energijo in morskim zrakom!

Septemberske počitnice z Minko Gantar namenjamo vsem tistim, ki ste zadnje čase precej omejeni s počitnicami in turističnim pohajkovanjem, zato je zadnji čas, da si vzamete nekaj časa zase ter si napolnite dušo in telo, s pozitivno energijo in morskim zrakom! Pridružite se nam v Ankaranu, v objemu oljk in vinogradov.

Komu so septembrske počitnice za dušo in telo z Minko Gantar namenjene:

 • ljudem, ki imajo hiter tempo – polnjenje baterij,
 • ljudem, ki že dolgo nosijo v svojem srcu žalost in težo – čas je, da se sčisti srčna čakra,
 • vsem, ki si želijo oseben nasvet – tam bomo cel teden in časa za klepet bo dovolj (včasih se v življenju pojavijo težave preko katerih ne moremo sami in potrebujmo nasvet nekoga, ki je mogoče to pot že prehodil pred vami),
 • vsem, ki si želijo naučiti kako sebe postaviti na prvo mesto – morda je to že prvi korak,
 • vsem, ki si želijo malo drugačne počitnice – počitnice na katerih pridobiš nova znanja in novo energijo, se naučiš o hranilnih snoveh in kjer preveriš svoja podzavestna prepričanja ter imaš čas, da kakšno stvar v miru raziščeš, premisliš…

Kdo bo izvajal delavnico?

Minka Gantar

Mislim, da me že poznate, saj mnogim delim nasvete preko elektronske pošte in preko knjig »Ko imajo hormoni žur« in »Ko ima življenje žur«. Čim več kar sem zajela v obeh knjigah bomo skušali izvesti v praksi. Jutra bomo pričenja z ritualom »Vrelec mladosti« in se zahvalili svetlim silam. Prav tako vam bom pomagala, da skupaj najdemo vzrok, zakaj se vam je življenje »zataknilo«. Skozi moje nasvete bomo v prakso prenesli prehranjevanje po sistemu glikemičnega indeksa. Vse ostalo kar bom dodala, pa naj postane kot češnja na smetani…

Počitnice z Minko Gantar bodo nekaj posebnega. Dan bomo pričenjali z jutranjimi rituali, nadaljevali s fakultativnimi izleti in raziskovanji okolice, se nastavljali soncu in uživali v morju ter veliko novega odkrili in izvedeli na delavnicah, ki jih bo Minka izvajala in izvedla glede na strukturo prijavljenih. Naj podroben program ostane skrivnost in na koncu postane eno veliko presenečenje in bogastvo, ki ga bo Minka prenesla na nas.

Okvirni program:

Sončni vzhod: kdor bo želel, se nam bo pridružil v zgodnjih urah in skupaj bomo opazovali prebujanje dneva.

7:30 – jutranji ritual – meditacija »Zdravilna molitev dekodiranja«, Tibetanske vaje pomlajevanja, misli »Prehod v Novo Dobo«

08:00 – 10:00 zajtrk

10:00 – 14:00 prosto za kopanje, sprehode, raziskovanje okolice, kosilo v lastni režiji

14:00 – 16:00 delavnica

16:00 – 19:00 naprej prosto to do večerje za kopanje, raziskovanje okolice

19:00 – večerja

Morda bomo kateri dan naredili spremembo in delavnice izvedli že dopoldan. Izvedbo bomo prilagajali glede na vremenske razmere in želje prijavljenih udeležencev.

Septembrske počitnice z Minko Gantar niso samo to kar je že navedeno. V celem tednu bo dodaten čas namenjen tudi osebnemu svetovanju glede hrane, jedilnikov  in  “zataknjenih” odnosov.

V času naših počitnic se bomo odpravili na nekaj urni izlet v Strunjan, kjer bomo obiskali energijski park (v kolikor ne bo omejitev vstopa na območje parka, ker ne bomo hotelski gostje), ki pa ni edino področje z dobro energijo tako, da bomo večji del časa preživeli v Mesečevem zalivu, ki je eden lepših in bolj umirjenih koncev pri nas. Nahaja se pod 80 m klifom, nad njim se nahaja Strunjanski križ, le 30 m od njega pa ena najmočnejših energijskih točk z naravnimi zemeljskimi delovanju. Pod samim križem na plaži ob morju pa se nahaja megalit, ki prav tako seva pozitivno energijo.

Več o Strunjanu in zmajevih črtah si lahko preberete na tem linku.

V času počitnic bomo organizirali še druge izlete in aktivnosti v skladu s takratnimi ukrepi preprečevanja širjenja okužb.

Cena:

560 EUR (minus državni boni)

Cena vključuje:

 • 5 x pol penzion v dvoposteljni sobi,
 • 4 x kosilo,
 • jutranji ritual,
 • delavnice in osebna svetovanja,
 • fakultativni izlet v Mesečev zaliv,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • organizacijo in izvedbo počitnic.

Doplačila:

 • soba 1/1 standard na dan na osebo: 36,40 EUR,
 • soba superior 1/2 na dan na osebo: 8 EUR,
 • soba superior z balkonom 1/2 na dan na osebo: 20 EUR,
 • suita (2+2) na dan na osebo: 28 EUR,
 • suita (2+2) z balkonom in pogledom na morje na dan na osebo: 39,50 EUR,
 • apartma (2+2) na dan na osebo: 44,30 EUR,
 • turistična taksa na dan na osebo: 2,50 EUR,
 • osebno svetovanje pri Minki (dogovor na lice mesta): 50 EUR,
 • izlet z ladjico: cena naknadno,
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja.

Opombe:

Rok in način prijave

Ker želimo, da je hotel “samo” naš, smo obljubili, da bomo pohiteli s prijavami in vse sobe tudi čim prej potrdili, zato vas prosimo za informativne prijave brez vplačila akontacije do 26.04. V primeru, da bodo razmere dovoljevale izvedbo počitnic in delavnic vam bomo 45 dni pred odhodom poslali pogodbo in račun ter vas prosili za vplačilo akontacije, za dokočno plačilo pa do 07.09.. V primeru, da bi morali zaradi ukrepov počitnice odpovedati, vam bomo denar vrnili v roku 14 dni po odpovedi.

Prijave sprejema pooblaščena turistična agencija – organizator na email: erika@celostna-potovanja.si. Vse informacije so vam na voljo na 041 726 449 (Erika), vsak delovnik od 09:00 – 17:00 ure. V kolikor se ne javimo vas bomo poklicali nazaj takoj, ko bo mogoče. Prosimo vas, da Minko Gantar ne obremenjujete s prijavo in vprašanji, ker želimo, da se v tem času posveča pripravi vsebine naših počitnic.

Vnovčitev turističnih bonov

Ob informativni prijavi navedite vnovčitev bonov. V kolikor boste ob prijavi navedli višino koriščenja turističnih bonov, vam bomo za ta znesek poslali znižan znesek računa. V kolikor vaši boni ob vnovčitvi, ki jo boste sami opravili ob prihodu v hotel ne bodo veljavni, boste morali razliko poravnati v hotelu.

Minimalno število udeležencev

Minimalno število udeležencev za izvedbo programa kot je naveden je 20 oseb.

Prevoz na destinacijo

V primeru, da imate težave s prevozom v Ankaran in nazaj domov nas kontaktirajte in bomo skušali skupaj najti rešitev za vas

Prevozi na destinaciji v okviru fakultativnih izletov

Se organizirajo z lastnimi prevoznimi sredstvi, s katerimi boste prispeli v Ankaran in na lastne stroške.

Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb

V času naših počitnic in izvajanja delavnic bomo upoštevali takratne trenutno veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb in se potrudili, da bodo ukrepi v skladu s priporočili in vašim dobrim počutjem. Potrudili se bomo, da se boste počutili sproščeno in brez omejitev.

Udeležba na delavnicah

Udeležba na delavnicah ni obvezna, je prostovoljna, vendar vas prosimo, da upoštevate navodila izvajalke delavnic in spoštujete ostale udeležence, skupaj z njihovimi težavami in posebnostmi.

Kje bomo nameščeni?

V butičnem hotelu Rezidenca Ortus 3*, ki je od morja oddaljen le 250 m in na čudoviti ter mirni lokaciji v Ankaranu. Kljub temu, da ima hotel le 3* ponuja ekskluzivnost, ki združuje prestiž in intimo izjemnega bivanja. V senci hotelske terase se lahko predajate zvokom čudovite narave in doživljate notranji mir. Na voljo je brezplačno parkirišče, z veseljem pa sprejmejo tudi domače ljubljenčke.

Ankaran

Ankaran slovi po blagodejni klimi, kjer vonjave morja in borovcev pozitivno vplivajo na zdravje. Navdušuje z romantičnimi sprehajališči med oljčnimi nasadi in vinogradi ter lepimi plažami.

 

Slike