Spoznavanje lastne tišine z Jasno Matjašič – Za Sončke

0
Cena
od380€
Cena
od380€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

532
3 dni
Datumi: 16.04.2021
Slovenija

 Čez celoten vikend nas bo Jasna Matjašič, terapevtka naravnega zdravljenja, popeljala v izkušanje in prijateljevanje z lastno tišino. Poleg spoznavanja starodavnih tehnik umika vase, ki jih bomo na delavnicah osvojili in vpeljali v vsakodnevno rutino, bomo z različnimi pristopi odstranjevali ovire na poti k sebi ter nagovarjali in hranili um, da bo lažje sprejel in užival v tišini. Tako se bomo vsak dan malček bolj prepustili svoji tišini in um nam bo hvaležen…

Program

1. dan:Povezovanje in spoznavanje skupine ter izkušanje lastne tišine s pomočjo tehnike Om Chanting

Prihod v Gozd Martuljek in prijava v sobe po 14:00 uri. Pred tem lahko prijeten dopoldan preživimo v bližnji Kranjski gori, na Zelencih, v Mojstrani… Po krajši osvežitvi se bomo podali v Planico, kjer se nahajata največja skakalnica na svetu in najspektakularnejši Zipline na svetu. Da bi doživeli občutke slovenskih orlov se bomo spustili po zipline in preleteli planiško velikanko. Za tiste manj pogumne pa bo medtem ogled Nordijskega centra ali morda celo polet v vetrovniku ali pa bomo le spili kavico na terasi in občudovali velikanke. Po ogledu se bomo vrnili v hotel na večerjo, po kateri nas čaka »delovni« pričetek vikenda: povezovanje in spoznavanje skupine ter izkušanje lastne tišine s pomočjo tehnike Om Chanting.

Izvor OM Chantinga najdemo v antični jogi. OM Chanting je skupinska tehnika petja OM. V krogu, ki ga oblikujemo, se z milostjo višjega ustvari energija in vibracija, ki prečiščuje zavest, auro, telo, prostor in veliko več. “Celo mrtve celice začno vibrirati. Vse vibrira v zvoku kozmičnega OM.” Energija ustvari harmonijo, mirno in meditativno razpoloženje.

2. dan:Delavnica dinamika skupine, predavanje "Kako s pomočjo prebave čustev do več energije, Project Mantra

Zajtrk in prosto do 09:00 ure, nato se bomo s pomočjo delavnice dinamika skupine prepustili spoznavanju pomena tišine in raziskovanju tistega, kar nam onemogoča obrat vase.

Delavnica temelji na fenomenu energijskih polj znotraj skupine ljudi, zaradi katerih se na tovrstnih delavnicah lahko odigrajo situacije takšne, kot so in pokaže se (velikokrat nevidno) bistvo. Prepletajo se terapevtske metode Hellingerjeve postavitve družine, Usui reikija, Ogorevčeve karmične diagnostike in regresoterapije. Vse se dogaja na ravni duše (in ne na ravni razuma), kar omogoča notranje dogajanje, uvide in posledično premike v lastnem življenju.

Po dopoldanski delavnici prosto za kosilo in druženje, nato pa nadaljevanje s predavanjem na temo: »Kako s pomočjo prebave čustev do več energije«.

 “Prebava” čustev je za harmonično delovanje in čutenje samega sebe zelo pomembna. Posledice neprebavljenega ovirajo spustitev v lastno tišino, jemljejo še kako potrebno energijo, slabšajo celotno zdravstveno stanje in vodijo v različne akutne in kronične fizične težave.

Nadaljevali bomo z delavnico: «Project Mantra«, kjer vam bomo predstavili moč delovanja manter. Gre za meditacijo, kjer usmerimo svojo pozornost v mantro in s tem umirimo delovanje misli ter se potopimo v svojo tišino. Naučili se bomo mantro, spoznali njen pomen in kako jo uporabljati. Razkrili bomo nekoč skrivne moči tehnike in skupaj zavibrirali v božanski moči ponavljanja besede. Za konec pa vam bomo ponudili  40-dnevni izziv.

 Večerja, nato pa se prepustimo lastni tišini ter odvezovanju od vzorcev in lastnih ovir na poti k sebi s pomočjo tehnike Om Chanting.

3. dan:Nadaljevanje delavnice Dinamika skupine

Prav posebno jutranje druženje s svojo tišino, nato zajtrk in po njem nadaljevanje delavnice dinamike skupine. Po koncu se bomo ponovno prepustili moči tehnike Om Chanting.

Po uradnem zaključku vikenda bomo druženje nadaljevali na hotelskem bazenu ali v wellnesu oziroma se bomo odpravili proti domu.

O IZVAJALKI PROGRAMA:

Jasna Matjašič je terapevtka naravnega zdravljenja, mojstrica reikija, svetovalka Bachove cvetne terapije, celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, predavateljica in še kaj. Pod okriljem podjetja Za Sončke se ukvarja s celostnim družinskim svetovanjem. Njeno delo temelji na različnih naravnih, telesu, duši in duhu prijaznih metodah.

Aktivnosti zajemajo tako individualno celostno svetovanje in vso potrebno podporo, kot tudi različna predavanja, tečaje, delavnice, skupinska srečanja in šolo za starše. Konkretne in resnične vzroke za težave odraslih ali otrok, pa tudi živali, odkriva s pomočjo vpogleda v biopolje na individualnih posvetih ter vas vodi kako se z njimi spoprijeti. To vas pripelje v bolj harmoničen odnos v družini in s samim seboj.

Več o izvajalki in njenih aktivnosti na www.zasoncke.si

Bachova osebna mešanica je individualna kombinacija informacij cvetnih esenc, ki pomagajo vzpostaviti notranje ravnovesje. Uporaba osebnih kapljic omogoča preobrazbo naših obremenilnih, neželenih čustvenih stanj v želena in nas tako podpre tam, kjer to v danem trenutku najbolj potrebujemo. Tako lažje spustimo strah in ostale notranje ovire ter se spustimo v avanturo življenja. Zato Bachova osebna mešanica prinaša v življenje več svobode, zavedanja, notranje moči in poguma.

ŠPIK, ALPINE RESORT

V idiličnem in umirjenem okolju Gozda Martuljka, pet kilometrov iz Kranjske Gore, leži sredi neokrnjene narave Špik, Alpine Resort. Celotna ponudba resorta temelji na izjemnem naravnem alpskem okolju, kjer sta poudarjena trajnostni značaj in zavedanje lepot narave in tradicije. Pomembne vrednote so stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika – torej skrb za kakovost življenja. Resort Špik ima svoj poseben značaj. Naravni materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost, odprtost pogleda v naravo deluje pomirjujoče in sproščujoče.

V okviru hotela Špik se poleg bazenskega kompleksa, sveta savn nahaja tudi wellnes center, ki ponuja širok nabor masaž in lepotnih tretmajev. Bazenski kompleks je odprt med 09:00 in 21:00 uro.

Cena:

 • 380 EUR

Cena vključuje:

 • delavnice po programu,
 • energijsko in strokovno podporo skupine,
 • osebno kanalizirano sporočilo,
 • Bachovo osebno mešanico pripravljeno s pomočjo vpogleda v biopolje,
 • 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah 3*,
 • 2 x večerja in 1 x kosilo,
 • vstop v bazenski komplek hotela Špik,
 • organizacijo in izvedbo vikenda.

Doplačila:

 • enoposteljna soba: 40 EUR,
 • turistična taksa: 1,60 EUR na dan,
 • zipline: od 35 EUR, vetrovnik: od 100 EUR,
 • zavarovanje odpovedi v primeru bolezni: 4,05 % od vrednosti aranžmaja,
 • vsaka dodatna Bachova osebna mešanica po naročilu: 35 EUR.

Opombe:

 • minimalno število oseb za izvedbo: 12,
 • prehrana vegetarijanska, možnost veganske, gluten in laktoza free prehrane,
 • prijave sprejemamo na email erika@celostna-potovanja.si z navedbo osebnih podatkov (ime in priimek, rojstni datum, številka mobilnega telefona, domači naslov, davčna številka).