041 726 449 turizem@az-sp.si

V globine našega notranjega sveta s postavitvijo labirinta v Črničah

0
Cena
od56€
Cena
od56€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

298
3 dni
Datumi: 25.06.2021

Postavljanje labirinta je poseben obred, lahko ga pojmujemo kot tudi meditativno dejanje, ki razvozla kakšno uganko, prinaša dognanje in v posamezniku odpira nova vprašanja, lahko pa tudi poda odgovore na nezavedni ravni. Za gradnjo labirinta ne potrebujemo posebnega energetskega prostora, saj ga z labirintom ustvarimo.

Cilj naše  ustvarjalnice bo zgraditi pomanjšano verzijo labirinta, ki se nahaja v katedrali Notra Dame de Chartres v Franciji. Labirint bo poln  različne simbolike, s katero se bomo seznanili tekom gradnje. Poimenovali ga bomo labirint Sozvočja.

Program

1. dan: Črniče - Dežela labirintov (postavitev semen)

V jutranjih urah individualen (možen tudi organiziran) prevoz iz različnih krajev po Sloveniji in zbor udeležencev iz vzhodne in osrednje Slovenije na Hruški planoti okoli 10:00 ure, od koder bomo po postanku za kavico, ob obronkih Trnovskega gozda, nadaljevali do kraja Črniče – do Kampa David, kjer se nam bodo pridružili še preostali udeleženci, nato pa se bomo skupaj odpravili v Deželo labirintov.

Irina in Lučka nas bosta s svojo ekipo že pričakovali, nas pozdravili in popeljali skozi deželo, kjer je postavljenih dvanajst labirintov. Labirinti so vzorci moči za preusmerjanje energije, ustvarjanje ravnovesja in ozdravljanje duha, telesa in okolja. Poskušali bomo doživeti »svoj« labirint ali več le-teh, ki nas bodo sami poklicali. Za tem se bomo seznanili z gradnjo labirinta in pričeli s postavitvijo semen, ki bodo temelj za nadaljevanje gradnje v soboto.  Tekom popoldneva bosta izvedli še delavnico dentroterapije (drevesna terapija).

Sledijo namestitev, večerja in po želji prijetno druženje v noč.

2. dan:Dežela labirintov (izgradnja, prehod)

Po zajtrku bomo nadaljevali z izgradnjo labirinta, se družili, nekaj malega prigriznili (kosilo) ter se prepustili energijam, ki nas bodo objemale v tej nenavadni deželici. Skozi gradnjo se bomo veliko novega naučili in doživeli. S hvaležnostjo, da bomo lahko del energij, ki se bodo prepletale na tem koščku matere Zemlje, bomo dan in izgradnjo labirinta zaključili s skupnim prehodom novonastalega labirinta. V kolikor bo vreme dopuščalo bomo zakurili še ogenj, ki je element z najvišjo vibracijo in edini med elementi, ki ima možnost preobražanja. Po zaključku se bomo napotili še na večerjo in potonili v miren spanec, ki nam ga bo prinesel ta dan.

3. dan:Dežela labirintov (slap Čeber, meditacija, joga, gongi)

Po zajtrku nas čaka le še doživljanje Dežele labirintov in energetske delavnice. Skupaj se bomo odpravili do slapu Čeber na soteski potoka Konjščak, kjer bomo izvedli meditacijo in jo zaključili z jogo na jasi ob labirintih ter nadaljevali z delavnico čutenja energije iz narave. Spregovorili bomo o gozdnih kopelih ter objemanju različnih vrst dreves ter njihovih učinkih na telo. Naš vikend v Deželi labirintov bomo v zgodnjih popoldanskih urah, z gongi.

Cena:

56,50 EUR

Cena vključuje:

 • delavnico sejanja semen in postavitve labirinta,
 • spremljajoče se dejavnosti: dendroterapija, sprehod do slapu, meditacija, gongi,
 • sadna malica v petek,
 • kosilo v soboto,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • organizacijo in izvedbo programa.

Doplačila:

 • 2 x nočitev + 2 x zajtrk + 2 x večerja v hostlu v Ajdovščini: 58 EUR,
 • 1 x nočitev + 1 x zajtrk + 1 x večerja v hostlu v Ajdovščini: 29 EUR.

Prispevek za prisotnost samo v nedeljo (sprehod, joga, meditacija, gongi, delavnica čutenja): 20 EUR.

 

Opombe:

 • minimalno število oseb za izvedbo: 12 oseb,
 • za možnost organiziranega prevoza pokličite na 041 726 449,
 • prijave na program z nočitvijo sprejemamo do 09.10.,
 • prijave samo na samo nedeljski program sprejemamo do 14.10. oz. do števila mest, ki ga bomo omejili v skladu z navodili NIJZ (omejevali bomo od zadnje prijave naprej proti prvi prijavi, v kolikor bo prišlo do takšnih navodil tik pred izvedbo),
 • prijave sprejemamo na email erika@celostna-potovanja.si na telefonsko številko 041 726 449 (AŽ – SVETOVNA POTOVANJA d.o.o., www.celostna-potovanja.si)

V primeru slabega vremena bo delavnica prestavljena na naslednji vikend.

Podrobne informacije o lokacijah in priporočeni opremi (oblačila, obutev, potrebščine za jogo, …) sledijo v tednu pred dogodkom.

Slike