041 726 449 turizem@az-sp.si

Zaživite svoje življenje v polnosti, radosti ter v višjem zavedanju, delavnica z Urbanom Urbancem

0
Cena
od292€
Cena
od292€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

803
3 dni
Datumi: 07.05.2021
Slovenija

Komu je delavnica namenjena?

Vikend delavnica je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati svoj odnos do sebe in do življenja in ki se zavedajo, da je za izpopolnjeno, radostno ter zavestno življenje najprej v sebi potrebno doseči zadovoljstvo, ki pa ga žal tako velikokrat iščemo zunaj sebe. Namenjena je vsem tistim, ki imajo resnično željo, da sebe spoznajo še bolj in so pripravljeni na spremembe, ki bodo pozitivno vplivale na njihova življenja.    

Kdo bo izvajal delavnico?

Delavnico bo izvajal Urban Urbanc – avtor, predavatelj in svetovalec za medsebojne odnose ter avtentičen način življenja, predvsem pa nekdo, ki je trdno odločen, da vam pokaže kako lepo je lahko življenje, če si ga dovolimo ljubiti.

Urban ljudem na svojih delavnicah ter preko spletnih programov ponuja edinstven pristop pri razvijanju ter izboljševanju višjih principov med človekovim fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim ravnovesjem. To namreč ljudem pomaga, da postanejo v življenju ter v odnosih bolj samozavestni; da izboljšajo svoj partnerski odnos; da presežejo stare vzorce in prepričanja, ki jih zaustavljajo in preprečujejo, da bi postali najboljša verzija sebe; da zrastejo, se izgradijo in da dvignejo svoje zavedanje; predvsem pa, da procesu življenju bolj zaupajo in da se začnejo zopet imeti radi. To je njegova želja in je del njegovega poslanstva.

(več o njem ali njegovem delu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.bitjeluci.com)

Program

Urban Urbanc bo vikend na Pohorju prilagodil glede na strukturo prijavljenih, sama vsebina pa je dokaj podrobno opisana v nadaljevanju.

petek se bomo zbrali pozno popoldan, tja do 17. ure, ko se bomo srečali na terasi hotela, se spoznali in nato po krajšem nagovoru nadaljevali s prijetnim druženjem na zgodnji večerji, po kateri se lahko odpravite na krajši sprehod po okolici, v savno ali opravite kakšen individualen tretma z Urbanom (doplačilo).

Soboto bomo pričeli z jutranjimi rituali, ki jih bomo malce ”začinili” z dihalnimi vajami in s prakso joge, takoj za tem pa si bomo privoščili zdrav ter okrepčilen zajtrk. Po krajšem počitku bomo nadaljevali s prvo delavnico, kjer bomo spoznali, kaj je človekova osebna vibracija in zakaj je tako zelo pomembno vzdrževati visoko vibracijo v telesu, mislih in čustvih. Na delavnici bomo združevali teorijo s praktičnimi vajami, ki jih boste dodobra usvojili.

Sledijo kosilo in nekaj prostega časa, nato pa delavnica, na kateri se bomo dotaknili energije gozda in njenih prebivalcev, predvsem dreves. Gostili bomo zanimivega gosta, ki nas bo popeljal v same globine »foresta«, kot sam pravi. Po povratku iz globin (naših in gozda) sledita večerja in krajši sprehod do bližnjega slapu ali pa koriščenje savne.

V nedeljo pred zajtrkom ponovno »jutranja praksa« z elementi dihalnih vaj in joge, po kratkem počitku pa še zadnja delavnica, na kateri se bomo zopet posvetili sebi in se tokrat spoznavali z učinkovitimi metodami in vajami, ki nam bodo močno pomagale napredovati na naši duhovni poti. Naučili se bomo vračati nazaj k sebi ter to moč, ki je znotraj nas, uporabiti za naše najvišje dobro ter za dobro sveta.

Konec dopoldanskega dela bomo zaključili z globoko meditacijo, preko katere bomo vse te nove dele sebe lahko integrirali v naše bitje in tako postali še bolj izpolnjena verzija nas samih.

Na koncu le še kosilo in slovo oziroma samostojno raziskovanje Pohorja kot zanimive turistične destinacije.

Cena:

292  EUR

Cena vključuje:

  • 2 x polni penzion v dvoposteljni standard sobi,
  • delavnice po programu,
  • koriščenje dvorane,
  • osnovno nezgodno zavarovanje,
  • pripravo in organizacijo.

Doplačila:

  • enoposteljna standard soba na dan: 8 EUR,
  • turistična taksa na dan: 1,50 EUR,
  • enkratno koriščenje savne: 5 EUR,
  • zavarovanje odpovedi v primeru bolezni: 4,10 % od vrednosti aranžmaja.

Opombe:

Rok in način prijave

Do 26.04. sprejemamo informativne prijave brez vplačila akontacije. Vplačilo akontacije sprejemamo po 30.04., dokončno plačilo dan pred prihodom oz. na sami lokaciji. V kolikor bo mogoče, boste lahko unovčili turistične bone. V primeru, da bi nam ukrepi onemogočili izvedbo delavnice, jo bomo organizirali takoj, ko bo mogoče oz. vam bomo v roku 14 dni vrnili vplačan znesek.

Prijave sprejema pooblaščena turistična agencija – organizator na email: erika@celostna-potovanja.si. Vse informacije so vam na voljo na 041 726 449 (Erika), vsak delovnik od 09:00 – 17:00 ure. V kolikor se ne javimo vas bomo poklicali nazaj takoj, ko bo mogoče. Prosimo vas, da Urbana Urbanca ne obremenjujete s prijavo in vprašanji, ker želimo, da se v tem času posveča pripravi vsebine naših počitnic

Vnovčitev turističnih bonov

Ob informativni prijavi navedite vnovčitev bonov. V kolikor boste ob prijavi navedli višino koriščenja turističnih bonov, vam bomo za ta znesek poslali znižan znesek računa. V kolikor vaši boni ob vnovčitvi, ki jo boste sami opravili ob prihodu v hotel ne bodo veljavni, boste morali razliko poravnati v hotelu.

Minimalno število udeležencev

Minimalno število udeležencev za izvedbo programa kot je naveden je 8 oseb.

Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb

V času naših počitnic in izvajanja delavnic bomo upoštevali takratne trenutno veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb in se potrudili, da bodo ukrepi v skladu s priporočili in vašim dobrim počutjem. Potrudili se bomo, da se boste počutili sproščeno in brez omejitev.

 

Slike