Affiliate (partnerski) program

Affiliate (partnerski) program

Celostna Potovanja

Affiliate (partnerski program) je brezplačen in omogoča zaslužek članom, kateri na svojih spletnih straneh, facebook, instagram, linkedim,… profilih, na youtube, preko e-mailov oz. na kakršnenkoli način, postavijo oglaševalske povezave do naše spletne strani www.celostna-potovanja.si oziroma do konkretnih ponudb izletov in potovanj. Vsaka prodaja, ki je posledica klika iz tako postavljenega linka, je upravičena do affiliate (partnerske) provizije. Standardna affiliate (partnerska) provizija je trenutno 5%.

Prednosti Affiliate (partnerskega) programa

S včlanitvijo v Affiliate (partnerski) program pridobite možnost zaslužka s posredovanjem priporočilne kode – kode za napotitev (refferal code) s povezavo do produktov (izletov in potovanj) na spletni strani www.celostna-potovanja.si, katere želite, da bi se jih vaši domači, prijatelji, znanci oz. kdorkoli udeležil. Na podlagi priporočila in obvezne rezervacije ter izpeljave turističnega programa (izlet ali potovanje mora biti izvedeno) prejmete za to nagrado, ki se vam izplača (odvedejo se davki v skladu z veljavno zakonodajo) ali jo koristite pri naslednjem vašem izletu ali potovanju kot popust oziroma se prenese na drugo osebo.

Gre za enostaven in hiter način zaslužka, ki vam je lahko hkrati še v veliko veselje.

Če nimate svoje spletne strani nas lahko priporočate preko svoje facebook strani, instagrama, linkedina,… ali preko pošiljanja e-mailov, sms sporočil,… Morda celo preko napisa na vašem avtomobilu ali dopisnem papirju. Možnosti je neomejeno, kakor tudi možnost zaslužka. Vse pa je odvisno od vaše iznajdljivosti.

Affiliate (partnerski program) je brezplačen.

Kako deluje Affiliate (parterski) program?

Klik na povezavo

Za vsakega obiskovalca, ki prispe na stran www.celostna-potovanja.si  do konkrente ponudbe preko vaše spletne strani, facebook, instagram ali linkedin,.. poslanega vašega sms sporočila, e-maila,…

Rezervacija

in naredi rezervacijo izleta ali potovanja ter agencija izpelje program (osnovni pogoj),

Provizija

prejmete provizijo 5%.

Zakaj bi se vključili v Affiliate (partnerski) program Celostnih potovanj?

 

Vsak  izlet ali potovanje, ki ga agencija izvede (osnovni pogoj) vam prinaša zaslužek, in sicer

  • postavite priporočilno kodo – kodo za napotitev (referral tracking code) na vašo spletno stran,
  • objavite priporočilno kodo na svojem facebook, instagram, linkedin, … profilu,
  • pošljite priporočilno kodo preko sms sporočila, e-maila, pisnega povabila,…,
  • najdite izviren način širjenja priporočilne kode

in vso skrb za stranko prepustite nam ter zaslužite brez pretiranega truda in večjega angažiranja.

Včlanitev v Affiliate program Celostnih potovanj je enostavna in brezplačna.

Kako se včlanim - vpišem v Affiliate (partnerski) program Celostnih potovanj?

Po izpolnitvi online pristopnice v roku dveh dni prejmete uporabniško ime in geslo za vaš osebni affiliate (partnerski) račun, kjer lahko generirate affiliate linke in spremljate statistiko preusmerjenih obiskovalcev.

  1. Na strani https://celostna-potovanja.si/affiliate/creatives izberite banner ali tekst, ki ga želite prevzeti za svojo stran, svoj profil, svoj način reklamiranja celostnih potovanj.
  2. Za tem vpišite https://celostna-potovanja.si/affiliate/urls, kamor želite preusmeriti obiskovalca in kopirajte link v generator, ki se nahaja znotraj vašega affiliate računa. Postavite generirani link v kodo svoje spletne strani oz. vse že prej naštetih možnosti.

V vašem Affiliate (partnerskem) računu lahko spremljate koliko vaših obiskovalcev je prišlo na strani https://celostna-potovanja.si/affiliate/stats/, koliko povpraševanj so poslali in koliko rezervacij so ustvarili ter koliko je vaša provizija.

V kolikor imate dodatna vprašanja in potrebujete več informacij smo vam na razpolago na emailu affiliate@celostna-potovanja.si.

Postanite naš Affiliate partner in si ustvarite pasiven prihodek!

Ne odlašajte in prijavite se še danes!

Proceed Booking