Soustvarjalci Celostnih potovanj

Soustvarjalci Celostnih potovanj se predstavljajo

Erika Kerneža

Direktorica, lastnica, managerka, idejna snovalka programov, pravzaprav “deklica za vse” kar se tiče turizma. Diplomirana ekonomistka smeri Mednarodna menjava na Ekonomski poslovni fakulteti v Mariboru. Mama dveh hčera, ki se poklicno nista podali po »turističnih poteh« ter babi Zali in Eriku. Poročena. Že od majhnih nog s srcem v turizmu, ki je njeno delo, hobi in prosti čas. Neustrašna na področju, ki ga obvlada, to so priprava, organizacija ter izvedba potovanj in izletov. Kar je za marsikoga nemogoče je zanjo izziv, ki ga premaga z izkušnjami in iznajdljivostjo. Polna je idej, a so dnevi na žalost prekratki, da bi jih vse uresničila. Po prestopu v Abrahamova leta se je odločila, da svojo pot do upokojitve in dlje nameni delu na sebi in to vplete tudi v potovanja, ki jih ustvarja. Poleg teh potovanj ustvarja izlete in  potovanja, s katerimi si vsakodnevno služi kruh ter s svojimi izkušnjami in poznavanjem destinacij osrečuje stranke, ki se ji prav zaradi tega vračajo ter ji zaupajo. Celostna potovanja in vikendi so njena darma. So njeno poslanstvo danes, jutri in v prihodnje.

Tatjana Frumen

Od kar ve zase je njena želja ljudem predajati znanje o stvareh, ki se jih ne more naučiti v šoli in iz knjig, temveč skozi praktične izkušnje, s poslušanjem samih sebe in notranjega vodenja.
Zaradi te svoje želje je pristala na pedagoški šoli, vendar z razočaranjem ugotovila, da predmeta, ki bi vključeval to znanje ni.
Tako se je kar nekaj let iskala v poklicu in se dobesedno vrgla v življenjske izkušnje ter preizkušnje, ki niso bile vedno lahke. Pridobivala je znanja iz različnih področij in vse naučeno preizkušala v praksi. Na svoji poti je ugotovila, da je bolečina zelo dobra zaveznica in tista »pomembna« gospa, ki pripelje do velikih sprememb.
Na poti raziskovanja je postala strokovnjakinja v komunikaciji in prepoznavanju štirih tipov osebnosti.
Leta 2006 je opravila prvi tečaj Reiki-ja, alternativne tehnike samozdravljenja in se nepričakovano podala zanjo čisto novo pot. Nizala je uspeh za uspehom in o vsem odkrito spregovorila v knjigi »Reiki energija ljubezni«, ki jo je izdala leta 2012.
Danes zase pravi, da je uspešna in hvaležna za vsa predavanja, različne terapije, tečaje, skupinske delavnice, s katerimi pomaga ljudem na njihovi življenjski poti.

Endy Yates

Po izobrazbi skladatelj, ki ga je ljubezen leta 2015 pripeljala v Slovenijo. Z nadarjenostjo za glasbo in estetiko skrbi za oblikovno podobo podjetja, od izdelave vseh spletnih strani za AŽ – SVETOVNA POTOVANJA d.o.o. do obdelave fotografij in izdelave videov ter glasbene podlage le-teh. Zaradi perfekcionizma in uglajenosti svojo »šefico« večkrat prizemlji, da »ne poleti v nebo«. Pošten, miroljuben in zvest sodelavec.

Proceed Booking