Soustvarjalci Celostnih potovanj

Soustvarjalci Celostnih potovanj se predstavljajo

Erika Kerneža

Direktorica, lastnica, managerka, idejna snovalka programov, pravzaprav “deklica za vse” kar se tiče turizma. Diplomirana ekonomistka smeri Mednarodna menjava na Ekonomski poslovni fakulteti v Mariboru. Mama dveh hčera, ki se poklicno nista podali po »turističnih poteh« ter babi Zali in Eriku. Poročena. Že od majhnih nog s srcem v turizmu, ki je njeno delo, hobi in prosti čas. Neustrašna na področju, ki ga obvlada, to so priprava, organizacija ter izvedba potovanj in izletov. Kar je za marsikoga nemogoče je zanjo izziv, ki ga premaga z izkušnjami in iznajdljivostjo. Polna je idej, a so dnevi na žalost prekratki, da bi jih vse uresničila. Po prestopu v Abrahamova leta se je odločila, da svojo pot do upokojitve in dlje nameni delu na sebi in to vplete tudi v potovanja, ki jih ustvarja. Poleg teh potovanj ustvarja izlete in  potovanja, s katerimi si vsakodnevno služi kruh ter s svojimi izkušnjami in poznavanjem destinacij osrečuje stranke, ki se ji prav zaradi tega vračajo ter ji zaupajo. Celostna potovanja in vikendi so njena darma. So njeno poslanstvo danes, jutri in v prihodnje.

Mojca Debelak

je ustanoviteljica Energijskega centra Mojchi. Po formalni izobrazbi je diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Z bogatimi,  več kot 10-letnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi, deluje kot celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, učiteljica meditacij, poznavalka indijske vedske astrologije (djotiša), maserka, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved in manter. Radostijo jo ples, dobre knjige in srčne medčloveške vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato lahko mnogim ljudem, pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Pika Mia Mežik

Po formalni izobrazbi je ekonomistka, vendar je številke nikoli niso privlačile. Tisto, kar je v njej vzbudilo radovednost je življenje samo.
Tekom mladosti jo je le to preizkušalo na veliko različnih načinov, jo krepilo in oblikovalo.
Danes je to oseba, ki iz lastnih izkušenj pomaga drugim. Je ustanoviteljica Centra Loox  darovi svetlobe, voditeljica meditacij, ustanoviteljica podporne skupine Razcvet duše, izvajalka Ponovne povezave, intuitivna svetovalka ter učiteljica in voditeljica delavnic ter izobraževanj za osebno in duhovno rast.
Zase pravi, da je učenka in učiteljica hkrati, kajti življenje nam nenehno ponuja veliko novih izkušenj in priložnosti za osebno rast ter razvoj. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi in skozi svoje delovanje ta znanja prenaša naprej in pomaga tudi drugim k boljšemu in zavestnemu delovanju.

Tatjana Frumen

Od kar ve zase je njena želja ljudem predajati znanje o stvareh, ki se jih ne more naučiti v šoli in iz knjig, temveč skozi praktične izkušnje, s poslušanjem samih sebe in notranjega vodenja.
Zaradi te svoje želje je pristala na pedagoški šoli, vendar z razočaranjem ugotovila, da predmeta, ki bi vključeval to znanje ni.
Tako se je kar nekaj let iskala v poklicu in se dobesedno vrgla v življenjske izkušnje ter preizkušnje, ki niso bile vedno lahke. Pridobivala je znanja iz različnih področij in vse naučeno preizkušala v praksi. Na svoji poti je ugotovila, da je bolečina zelo dobra zaveznica in tista »pomembna« gospa, ki pripelje do velikih sprememb.
Na poti raziskovanja je postala strokovnjakinja v komunikaciji in prepoznavanju štirih tipov osebnosti.
Leta 2006 je opravila prvi tečaj Reiki-ja, alternativne tehnike samozdravljenja in se nepričakovano podala zanjo čisto novo pot. Nizala je uspeh za uspehom in o vsem odkrito spregovorila v knjigi »Reiki energija ljubezni«, ki jo je izdala leta 2012.
Danes zase pravi, da je uspešna in hvaležna za vsa predavanja, različne terapije, tečaje, skupinske delavnice, s katerimi pomaga ljudem na njihovi življenjski poti.

Blaž Pogačar je diplomirani ekonomist na papirju, v praksi pa predvsem predan turistični vodnik in fotograf, navdušen nad lepotami dežel, po katerih vodi. Svoja (spo)znanja srčno deli z vsemi, ki jih zanima raziskovanje obeh svetov: tistega, ki si ga delimo vsi – našega čudovitega planeta … in tistega, ki do določene mere vedno ostaja naš lasten – našega notranjega. Je perfekcionist. Že od nekdaj. Poudarja, da to ne pomeni, da je vse, kar da od sebe, brezhibno in perfektno, temveč da je bistvo tega stremenje k cilju, da se dobro opravljeno delo vedno lahko opravi še bolje. To brezdvomno velja tudi za fotografiranja in turistična vodenja, ki jih opravlja po bolj ali manj daljnjih deželah.

Endy Yates

Po izobrazbi skladatelj, ki ga je ljubezen leta 2015 pripeljala v Slovenijo. Z nadarjenostjo za glasbo in estetiko skrbi za oblikovno podobo podjetja, od izdelave vseh spletnih strani za AŽ – SVETOVNA POTOVANJA d.o.o. do obdelave fotografij in izdelave videov ter glasbene podlage le-teh. Zaradi perfekcionizma in uglajenosti svojo »šefico« večkrat prizemlji, da »ne poleti v nebo«. Pošten, miroljuben in zvest sodelavec.

Septembrske počitnice z Minko Gantar

Minka Gantar

je avtorica več knjig za osebno rast in zdravje. Verjetno ste že slišali za knjigo »Ko imajo hormoni žur.« Preko osebnih izkušenj ljudi uči o tem kako narediti premik naprej. Vse se začne pri ljubezni do sebe. Kdor ima sebe rad, svoje telo nahrani s hrano, ki ga podpira, kdor ima sebe rad, poskrbi za dovolj spanja, poskrbi, da dovolj pije in poskrbi za vsakodnevno gibanje. Dejstvo pa je, da nam največ stresa predstavljajo odnosi. Vzorci iz otroštva, ki so se pogreznili globoko v podzavest nam delajo največje težave. Minka uči, kako prepoznati in kako počistiti in se osvoboditi uničujočih programov – Minka uči, kako narediti korak naprej.