Mnenja strank

Mnenja strank

 • In tako se je naše Celostno popotovanje po Madeiri in po naši globoki notranjosti končalo.

  Hvala turistični agenciji AŽ pod vodstvom Erike ,ki je tudi užila te lepe in globoke trenutke z nami, hvala našemu vodiču Blažu,ki nas je z svojim odprtim srcem in dobrim poznavanjem otoka in njene kulinarike vodil skozi to potovanje in hvala naši Mojci, katera je skrbela za nase meditativno stanje v močno energetskem otoku.

  In seveda hvala celotni skupini, ki je ves čas delovala kot ena velika družina…
  Vsak izmed nas se z svojimi globokimi občutki podaja nazaj v svoje življenje…

  Pa Srečno dragi moji!!

  Dušica Košir
 • Vrnili smo se živi, zdravi predvsem pa zadovoljni s potepanja po Cipru. Bilo je lepo le hitro je minilo. Prezadovolni smo bili z naš vodičem Dejanom, ki je imel zelo dobro razlago podkrepljeno s humorjem. Pred dvema letoma sva bila z možem po Turčiji in takrat sva že tudi Dejana spoznala. Res še enkrat se zahvaljujemo vsem, ki ste pripomogli k našemu potovanju v upanju, da še bomo našli kakšno dobro destinacijo.

  Marija L.
 • Pozdravljeni! Že kar dober mesec je minil od najinega potovanja po Afriki, pa se vam oglašam, da povem, kako je bilo na potovanju. Najine sanje o pravem safariju so se uresničile. Doživela sva vse, kar sva si želela, pa še mnogo več.Najina Afrika je bila zelena, saj smo potovali po deževnem obdobju. Sloni, žirafe nosorogi, gnuji….. vsi ti so se nam sprehajali nekaj metrov od džipa. Ko smo zagledali levinjo, ki doji mladiče sem se morala kar vščipniti, da sem verjela, da je to res.

  Helena in Andrej
 • Pozdravljeni, na izletu je bilo v redu. Vodnika sicer ne bi potrebovali za izlet v Gardaland, vendar nam je vožnjo povedal nekaj podatkov o Italiji, o Gardalandu pa sem že jaz veliko povedala, ker ga sama zelo dobro poznam. Vse smo se dogovorili in se držali dogovorjenega. Vse je bilo res zelo dobro.

  Loreta
 • Pozdravljena! Teden je naokoli in strnjeni so vtisi obiska gasilskega sejma. Okrog organizacije, Vam izrekam same pohvale in upam, da bomo čez 5 let spet lahko prisedli na Vaš avtobus. Tudi okrog namestitve in večerje smo bili zelo zadovoljni. Če bi bilo karkoli boljše, bi bilo že kičasto. Malo smo bili skeptični, ravno za večerjo, ampak na koncu lahko rečemo samo to, da je bilo vse na zelo visokem nivoju. Tudi za vodiča, g. Martina, samo pohvale, da je sploh zdržal S tako ekipo. Ob priliki mu pošljite pozdrave z naših koncev.

  R. Matjaž
 • Spoštovani, opravičujem se za zamudo, vendar sem bil v veliki gužvi, saj sem imel kot razrednik devetega razreda veliko opravkov. Želim Vam sporočiti, da smo bili vsi (učenci in učitelji) izredno zadovoljni z izvedbo ekskurzije na Madžarsko. Gospod vodnik se je zelo potrudil, kakor tudi prijazna voznika. Svoje je opravilo tudi lepo vreme. Učencem bo ta ekskurzija zagotovo še dolgo ostala v lepem spominu. Zahvaljujem se Vam za Vaš trud in za vso Vaše potrpljenje. V pričakovanju uspešnega nadaljnjega sodelovanja Vas lepo pozdravljam.

  Silvo
 • Pozdravljena ga.Erika, organizirala ste krasen program, sobotni dan je bil vsebinsko čudovit, “piko na i” je dalo romantično sneženje, ki nas je spremljalo na poti po Beli Krajini… Ko organiziram izlete za moje kolege in kolegice, sem ob manjšem odzivu od pričakovanega, večkrat v dilemi, ali iti v tej smeri naprej ali ne… Ko pa je vse za mano, imam zopet polno energije za nove izzive in željo po spoznavanju novih krajev, tako naše lepe, ljube Slovenije, kot tudi širše… Skratka ga.Erika, upam, da so pred nama še novi izzivi in da bomo še kakšen izlet izpeljali skupaj. Prav lepo pa se vam zahvaljujem za organizacijo in izvedbo tokratnega.

  Tadeja
 • Pozdravljena Erika! Evo nas, preziveli lep izlet v Bad Ischlu. Imeli smo se super. Moram pohvalit vodičko in oba soferja. lp in hvala se enkrat za vse (tudi v maminem imenu).

  Vesna F.
 • Sam izlet V Konjic in Sarajevo je potekal super. Imeli smo super vodiča. Na sam izlet nimamo nobene pripombe. Vsi ki so bili na izletu so dobre vtise že ponesli naprej, saj se že za naslednje leto zanimajo kam bomo šli 🙂 Zahvaljujem se vam za potrpežljivost, upam da mi nismo bili preveč naporna družba. V naslednjem letu se bomo vsekakor obrnili prvo na vas. Še enkrat hvala!

  Darja
 • Naše prvo križarjenje je za nami. Nimamo niti ene pripombe, nasprotno, vsi smo bili navdušeni. Hvala za idejo in vso pomoč pri izvedbi. Spoznali smo tudi družinico iz Maribora, ki je potovala preko vas. Z njimi smo preživljali večerje za isto mizo. Tudi zelo prijetna izkušnja. Spremljalo nas je čudovito vreme. Ogledi po mestih v lastni režiji so bili dobra izkušnja in preizkušnja. Vse dobro in lep pozdrav, Tatjana

  Tatjana
 • Zdravo Erika, Se ti moram posebej zahvalit za izlet v Benetke, ki je bil res vrhunsko in brezhibno izveden, kljub temu, da je bila cena simbolična. Navdušeni nad križarko, vodenjem in organizacijo.. Razmišljamo o križarjenju za prvi maj 2015 (Grški otoki). Hvala tudi za vsa ostala obvestila o izletih, imej me še med naslovniki, zagotovo še kaj zanimivega najdemo za sebe. Lep pozdrav, Zdenka

  Zdenka
 • Pozdravljeni! Minilo je že nekaj dni, preden sem si vzela čas, da vam napišem nekaj vtisov z izleta po Bosni. Moram povedati, da je izlet uspel, bili smo zelo zadovoljni z avtobusom, vodičem, z nastanitvijo v hotelu, kakor tudi s hrano. Prvi dan smo se potepali po Veliki Kladuši – sejem, po večerji pa potem potep po mestu Bihača. Naslednji dan smo imeli srečo z vremenom, vsaj deževalo ni, tako da je tudi rafting uspel. Bilo je res lepo, čeprav bi nekateri želeli malo bolj adrenalinski spust… kakorkoli imeli smo res lep dan… Naslednji dan pa na Kozaro (čeprav smo se dogovorili, da na Kozaro ne bomo šli), ampak nam je bil ta izlet všeč, oziroma nas je spomnil še na našo preteklo zgodovino, kaj se pravzaprav ne sme več zgoditi. V spomin se nam je tudi priklical čas na skupno sobivanje s Titom v Jugoslaviji… nostalgija. Zahvaljujem se vam za organizacijo izleta in upam da se še naslednje leto slišimo.

  Anka
 • Spoštovani, na kratko: voznja tja in nazaj (Muenchen) zelo v redu, od nizkocenovnega prevoznika sem pričakoval manj, bil sem zelo prijetno presenečen. Nastanitev – ko sva prišla sva najprej parkrat zgrešila vhod, ko sva ga našla je vstopil Peter prvi, ker nima otrok. Ko pa sva prišla noter pa sva videla, da je hotel zelo lepo urejen, zelo čist, ljudje prijazni, zajtrk zelo v redu. Sploh zanimiva je okolica, zelo slikovita. Ime ulice mi je bilo od nekje znano, sem se takoj spomnil od kje. In dejansko je vse pri roki: prehrana, pivnice, hbf, in ostalo kar bi nemara potreboval. Zelo dobro izhodišče. Bi ponovil. Hvala in lep pozdrav, Luka Opomba agencije: stranki sta obiskali sejem Productronica v Muenchnu. Uredili smo transfer, nastanitev in vstopnico za ogled sejma.

  Luka
 • Pozdravljeni v TA AŽ, preko vaše agencije sva dva dni preživela v RIMU (1. in 2. maj). To sta bila dva nepozabna dneva, ki bosta ostala v najinem spominu v lepi luči. Čeprav je bil program zelo obsežen, kar sva seveda pričakovala, pa je vse teklo res prijetno. Posebej bi rada pohvalila vodnico, ki je svoje delo opravila profesionalno tako v organizacijskem smislu kot tudi vsebinsko. Najbolj nama je bilo všeč njeno zanimivo pripovedovanje, ki je slikovito približalo davne čase.Vse dobro tudi o šoferjih avtobusa, ki je bil udoben in primeren za tako dolgo pot. Posebej pa bi se zahvalila Vam, ga. Erika, ker ste priznali dve leti star darilni bon, na katerega sva kar pozabila. Želiva vse dobro v poslovnem smislu in tudi v osebnem življenju in Vas in Vaše prijazne sodelavce lepo pozdravljava. Talib Al Shammary in Cvetka Jurišič

  Cvetka Jurišič
 • Spoštovani! Čeprav je minilo že nekaj časa od našega izleta na Dunaj, vam moram povedati, da smo se imeli lepo, učenci so se vrnili domov zadovoljni in polni lepih vtisov. Hvala za sodelovanje in lepo pozdravljeni.

  Betka Šajnovič
 • Pozdravljeni! Letos sva z možem obiskala Dubaj. Nad organizacijo in svetovanje referentk v turistični agenciji AŽ sva več kot zadovoljna. Zelo prijazne punce so nama znale svetovati in pomagati pri najini odločitvi, prav tako so pokazale veliko znanja o deželi. Dubaj priporočava vsem, saj vsak najde nekaj zase….. Še se bova obrnila na agencijo AŽ!

  Pikica
 • Lep pozdrav! V organizaciji TA AŽ smo se s skupino sodelavcev odločili za tridnevni izlet v eno izmed sosednjih držav. Ker nas je bilo veliko in s tem tudi veliko želja, smo naredili seznam krajev ki bi jih želeli videti. Po prijetnem posvetu z go. Eriko smo določili kaj bo naš izlet vključeval, sama pa nam je predlagala še mnogo zanimivih krajev, znamenitosti, ki smo jih vključili v naš izlet. Zelo smo bili zadovoljni s celotno izvedbo potovanja, z namestitvijo, prevozom, turističnim vodičem, skratka z vsem, saj so bila izpolnjena in tudi presežena vsa naša pričakovanja. V imenu vseh bi se rada zahvalila za nepozabne tri dni, o katerih bomo na delu še dolgo časa govorili. Računajte na nas tudi drugo leto! Urška

  Urska Z.
 • Pozdravljeni, rada bi se Vam zahvalila za prečudovito potovanje v Pariz. Svetovanje ob rezervaciji je bilo več kot pohvalno, prav tako sem dobila vse informacije, ki sem jih želela, prav tako pa je bil tudi samo potovanje v Pariz čudovito in vodič odličen. Od sedaj naprej potujemo še samo z Vami. LP Katarina Čelofiga

  Katarina Čelofiga
 • Spoštovana ga. Erika! Še enkrat se vam v imenu vseh udeležencev izleta v Beograd zahvaljujem za vso logistično pomoč in podporo in vam želim še veliko uspehov pri delu. Lep pozdrav! Marija Čuk iz Petkovec

  Marija Čuk
 • Spoštovani, malo z zamudo se vam tudi jaz prav prisrčno zahvaljujem, za izvedbo čudovitega potovanja. Doživeli toliko lepega,veliko videli, skratka enkratno….Bilo je sicer naporno, ampak ob taki vodnici smo uživali.Uživali v njeni družbi, čudovitem značaju, znanju,pozornostih in še bi lahko naštevala. Želela bi si še takih potovanj.Pri naslednji organizaciji potovanj, vam prav tako želim srečno roko, ter veliko prijavljenih! Z lepimi pozdravi Jana Smodiš

  Jana Smodiš
 • Potovanje v Peru v okviru možnosti uspelo za kar se vam zahvaljujem, še prav posebno pa vodnici, ki je naredila vse za naše res dobro počutje na poti. Želim vam še dosti uspeha v bodoče in NA POTOVANJA!!! Potnik Branko

  Branko Verdev
 • Javljamo se iz dopusta, ki smo ga preživeli na križarjenju in smo zelo zadovoljni. Bilo je še lepše kot smo pričakovali in vse je bilo v najlepšem redu. Lepo se vam zahvaljujem za vaš trud, ki ste ga vložili za naš dopust. Želimo vam veliko poslovnega uspeha. Lp Tičarjevi iz Litije

  Tičarjevi
 • Pozdravljeni! Kar nekaj časa je že od našega potepanja z vami. Zdaj so se naši vtisi že malce polegli, zato je čas, da vam povemo, kako je bilo lepo. Črna gora nam je pustila spomine, ki jih bomo vedno znova obujali. Želja, da se tja spet vrnemo, pa bo ostala. Naš Aleš je nepogrešljiv, zato prosimo, da nam ga ne vzamete. Upamo in želimo le, da se nas on ne bi naveličal. Iskrena hvala njemu in vam. Ker mu sami nismo tega povedali, mu povejte, prosim, vi! Ivica Hace

  Ivica Hace

Proceed Booking