Mistične skrivnosti Bosanskih piramid

0
Cena
od426€
Cena
od426€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

209
4 dni
Datumi: 28.9.
BIH

Z nami na poti bo Miha Jemec – celostni terapevt in desna roka v MojChiju, vedno pripravljen pomagati, pogosto tudi deklica za vse, v notranjem svetu pa človek globine, tišine in narave. Rad čuti zemljo pod prsti, veter na obrazu, toploto sonca in vonj po soli.

Svojo pot samoraziskovanja je začel pri Mojci kot njen učenec. Tekom intenzivnega triletnega urjenja ga je uvajala v različne pristope energijskega dela in preoblikovanja podzavesti. Svoje učenje pa je dopolnil tudi v šoli za bioterapevte, kjer se je pri Urošu Petanu prvič srečal s somatiko.
 
Že pred vpisom je čutil, da bi ga to področje utegnilo bolj poglobljeno zanimati. S samoraziskovanjem zavestnega, naravnega gibanja in dihanja raziskuje kako osvobajati telesni in podzavestni nivo. Poleg dela na sebi je svoje znanje o telesu nadgrajeval s poglabljanjem v učenja Thomasa Hanne, Marthe Peterson, Gaborja Mateja in spoznanja biologa, dolgoletnega jogista in fizioterapevta Simona Borga-Olivierja.
 
Vsa svoja znanja o telesu, naravnem gibanju in podzavestnih blokadah je združil pod imenom Free Flow, s katerim ljudi usmerja k večji zavestnosti in boljšemu čutenju sebe s pomočjo gibanja in dihanja sprva na telesni ravni, kasneje pa čedalje bolj tudi energijskih in subtilnih ravneh. Na energijskih in kvantnih ravneh raziskuje energijsko podporo samozdravljenja s pomočjo Reikija, zanimajo ga predvsem skriti subtilni podzavestni mehanizmi človekovega delovanja, samospoznavanje in terapije pa skuša zaobjeti čim bolj celostno, kamor vpleta različna znanja iz Karmične diagnostike, zvočnih terapij (Gong, šamanski boben), meditacij, samohipnoze, naravne prehrane itd. Vodilo njegovega dela je predvsem čim večja uglašenost s trenutkom in inteligenco življenja.

Program

1. dan:Ljubljana - Visoko (SKUPINSKA INICIACIJA in ODPIRANJE SRČNE ČAKRE)

Naše potovanje bomo začeli ob 5. uri z odhodom iz Ljubljane in pobirali potnike v smeri Novega Mesta in Brežic. Prestopali bomo geografske meje proti Bosni, Bosanski Gradiški in nadaljevali pot preko Doboja in Zenice do kraja Visoko. Ob prihodu se bomo v miru namestili in osvežili ter imeli nekaj prostega časa za sproščanje in obrok, nato pa bomo skupaj odšli v Energijski park Ravne 2, kjer bomo presegali svoje meje znanega. Miha bo z vami izvedel skupinsko iniciacijo in odpiranje srčne čakre (skupinsko povezovanje na nivoju srčne čakre in zdravljenje), nato pa bomo energijsko potovanje nadaljevali v podzemnem labirintu Ravne in skozi vodeno turo odkrivali zdravilne učinke tunelov, kjer je visoka koncentracija negativnega iona, ki že sam po sebi sprošča in zdravi (visoke koncentracije negativnega iona so na primer ob morju, v gozdu).  Sledil bo prost čas zase in povratek do namestitve ter nočitev, da si bomo nabrali nove moči za prihajajoče dni.

2. dan:Visoko (FREE FLOW, ZVOČNA ENERGIJSKA TRANSMISIJA) - SARAJEVO - VISOKO

Po zajtrku se vrnemo v Energijski park Ravne 2, kjer bo Free Flow: jutranja vadba za zdravo in pretočno telo, naredili bomo krajši premor, nato pa bo sledil voden energijski proces Zvočna energijska transmisija – skupinsko in individualno zdravljenje s šamanskimi bobnom ob podpori starodavnih energij piramid.  Po procesu boste imeli prosto, da se okrepčate in nekaj pojeste, nato pa se bomo napotili v smeri Sarajeva in v njegovi bližini obiskali naravni park, sestavljen iz jezov, ki jih napaja izvirska voda izpod gore. Domačini temu kraju pravijo Vrelo Bosna. Vsak zase se bo v miru in tišini posvetil občutkom v sebi in začutil morebitne spremembe svoje notranjosti. Po kontemplaciji bo sledila krajša vožnja v središče Sarajeva, kjer si bomo z lokalno vodnico ogledali najpomembnejše znamenitosti: Begova mošeja, katedrala, Vijećnica, Sinagoga, Principov most, …  Na Baščaršiji boste imeli prosto, nato pa se bomo ob dogovorjeni uri vrnili v hotel. Večer bo prost in si ga boste lahko naredili po svojih željah.

3. dan:Visoko (SONČNI VZHOD, POLNENJE S FOTONSKO ENERGIJO: SONČNA MEDITACIJA na piramidi Sonca, REIKI ENERGIJSKI PREBOJ, POSVETITEV Z ZDRAVILNIMI NAPEVI)

Še pred sončnim vzhodom se bomo v primeru lepega vremena odpravili na piramido Sonca, kjer bomo ob meditaciji pričakali sončni vzhod  in naredili Reiki energijski preboj (skupinsko in individualno zdravljenje s pomočjo reikija). Po procesu bo sledil zajtrk v hotelu, nato pa boste imeli prosto za integracijo neverjetnih energij, ki jih bomo deležni na piramidi Sonca. Popoldan bomo v podpornem okolju Energijskega parka Ravne 2, naredili posvetitev z zdravilnimi napevi (regeneracija in sproščanje s pomočjo zdravilnih napevov in kitare). Po želji za doplačilo bo možna tudi meditacija v tunelih, vodena s strani lokalnih vodičev. Večer bomo zaključili v miru vsak zase.

4. dan:Visoko - Zavidoviči (SVETA GEOMETRIJA) - Ljubljana

Po zajtrku se bomo poslovili od starodavnih energij in se podali proti domu. Na poti se bomo ustavili v Zavidovićih, v parku, kjer se nahajajo kamnite krogle.  Tu bomo izvedli zaključni krog samospoznanja (prizemljevanje, refleksija). Po skupinskem prizemljevanju boste imeli prosto za individualni zaključek in povzetek potovanja. Napolnjeni z novimi spoznanji in svežo energijo se bomo vračali proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena:

 • 426 EUR preračunana na 20 potnikov,
 • 495 EUR preračunana na 16 potnikov.

Cena vključuje:

 • avtobusni prevoz, cestnine in ostale pristojbine,
 • zunanje oglede po programu,
 • 3 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah 3*,
 • spremstvo in delavnice z Mihom Jemcem
 • 1 x obisk tunelov,
 • taksa za vstop na Vrelo Bosne,
 • lokalno vodenje v Sarajevu,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • vodjo poti in organizacijo potovanja.

Doplačila:

 • enoposteljna soba (število je omejeno): 75 EUR za 3 dni,
 • fakultativni prevozi s taksiji na piramido Sonca): 25 EUR,
 • vstopnina na piramido Sonca: 5 EUR,
 • zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen): 4,10%,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje CORIS (kritje 25.000 EUR): 6,30 EUR.

Opombe:

 • minimalno število potnikov: 16,
 • namestitev: vse sobe imajo v opremi klimatsko napravo, satelitsko TV z ravnim zaslonom, aparat za kavo, prho, brezplačen toaletni pribor in pisalno mizo. Vse sobe vključujejo zasebno kopalnico s sušilcem za lase, poleg tega pa izbrane sobe tukaj ponujajo balkon in nekatere nudijo tudi razgled na mesto. Sobe za goste nudijo posteljnino in brisače. Ena izmed najbolje ocenjenih namestitev v kraju Visoko.
 • pridržujemo si pravico do sprememb v smislu prilagajanja programa glede na vremenske razmere.
Slike

Proceed Booking